Montazami på business i Sverige

Nya kollektionen säljer som smör, och Maria Montazami har just nu bråda dagar i Sverige. I bloggen visar hon en kavalkad av glimtar från sitt nya businessliv!

Webbpraktikant-Elin och mode-Hannah från amelia myser med Maria Montazami och Åsa Åhman från MM Collection på pressvisning i Stockholm.

 Pressvisningar, premiärer, affärsmöten och fotograferingar med fansen - Maria har inte en lugn stund under sin Sverigevecka. amelia mötte henne i går på en lunch och smidde nya, fantastiska planer för bloggen och Maria Montazami Shop där nya produkter kommer dyka upp i höst. 

 I morgon står hon på Åhléns City i Stockholm, och på lördag gör hon besök i hemstaden Västerås tillsammans med designern Lars Wallin, allt för att visa nya, snygga smyckeskollektionen. Om du inte kan ta dig till något av ställena, följ Marias äventyr i hennes blogg!

Maria Montazamis blogg!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!