Marias väskor gör succé på Formex

Just nu pågår den årliga Formex-mässan i Stockholm, och vår bloggare Maria Montazami är där för att lansera sin nya kollektion av väskor. amelia hälsade på i montern, som är minst sagt välbesökt. Och på kvällen gick vi till releasefesten!

Det är här det händer på Formex i dagarna fyra, i en monter inredd helt enligt Marias speciella, tjusiga stil. När amelia hälsade på under mässans första dag var trycket stort kring fru Montazami och hennes nya väskkollektion.

Men pressen märktes inte på huvudpersonen som med sitt vanliga, ödmjuka sätt ville ge lite av sin tid till alla.

Maria visar upp en av väskmodellerna och amelias reporter Annelie Norén fick en liten pratstund med designern själv.

Hur känns det nu när väskorna äntligen här?

 – Ja det känns självklart helt fantastiskt. Du ser ju själv hur det ser ut, jag är jättenöjd och jag ser framemot att dela dem med andra. Jag tror att de kommer att passa alla typer av kvinnor.

 Hur har du tänkt när det gäller designen?

 – Jag har börjat med en baskollektion i svart, vitt och brunt. En modell som passar alla, en lite ungdomligare och en aftonväska. Sen får vi se vilka färger som kommer att tillkomma. Om en speciell färg kommer starkt till sommarn blir det kanske en väska i den färgen.

 Har vi något annat i Maria Montazami kollektionen att se framemot?

 – Ja, jag kommer att släppa en herrkollektion lagom till QX galan i februari. Det ska också bli fantastiskt kul.

 Utöver väskorna innehåller även Marias kollektion smycken, tofsar och hundaccessoarer.

Här kan du tävla om produkterna på amelia.se!

Se fler bilder på väskorna i Marias blogg!

... Och senare gick vi vidare till releaseparty på Collage!

Maria presenterar sina väskor som bärs av några modeller kvällen till ära!

Det var trångt och varmt på klubben Collage på Östermalm i Stockholm. Lokalen var lite extra lyxigt inredd dagen till ära med tofsar och pärlor.

Många vänner till Maria var på plats. Här är Anna Book med dotter. Maria och Anna camperade tilsammans i ett hus i 24 timmar, dygnet spelades in och sändes på TV3 i höstas, i en serie som heter just "24 timmar".

Andreas Lundstedt uppträdde som en del av överraskningen för Maria under torsdagkvällen. De var båda en del av Julgalan i Globen i december.

Daniel da Silva, känd från Let's Dance, var DJ under kvällen!

Den här tjejen heter Maxin och stod vid utgången och delade ut fina goodiebags till alla glada gäster! Tidningen amelia var en del av innehållet.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!