Du vill ha: Lena händer. Du behöver: En snabbabsorberad kräm som skyddar, och återfuktar.

1. Ayurveda hand balm, Rituals

handkram_torra_hander22

Värdig vinnare. Testarnas handkrämsfavorit gör händerna ljuvligt mjuka och lena utan minsta antydan till kladdighet. Den är dessutom dryg och har ett riktigt bra pris. Läs mer och köp här.

2. Sheah butter hand cream, L’Occitane

handkram_torra_hander3

Effektivt skydd. Krämen är kraftig och så dryg att det räcker med en liten, liten klick. Ger effektivt skydd mot uttorkning och klarar dessutom en handtvätt galant. Läs mer och köp här.

3. Shop Hemp Hand Protector

handkram_torra_hander1

Handkräm helt perfekt när vintertorra händer kräver extra mycket vård. Den täta och feta krämen absorberas på några minuter och håller narighet och självsprickor borta. En äkta handreparatör. Läs mer och köp här.

4. Oliva by Ccs Eco Hand Cream

handkram_torra_hander4

Innehåller olivolja. är svenskproducerad handkräm som lätt går in i huden. Konsistensen är mjuk och len, ingredienserna är ekologiska till 95% och doften är frisk men svag. Ett förståndigt köp. Läs mer och köp här.

5. Hand & nail treatment, Clarins

handkram_torra_hander5

Stärker naglarna. Skönt återfuktande handkräm i platt tub som är perfekt i handväskan. Innehåller sesamfröolja och sheasmör som återfuktar medan myrraolja gör gott för naglarna. Läs mer och köp här.

6.  Hand absolute, Filorga

handkram_torra_hander6

Praktisk tub. Lyxig handkräm med bland annat hyaluronsyra och peptider stärker huden och ger fukt, fyllighet och spänst. Snygg tub med praktisk vridkork. Läs mer och köp här.


Läs också: 

Bäst i test – 5 bästa kroppsoljorna för len hud (utan kladd!)

Bäst i test – mascara (vi har hittat supermascaran!)