Är du på jakt efter en kräm som jämnar ut din hy. Som trollar bort porer och små fina rynkor? Då ska tu testa en blur-kräm! Här är de bästa.

1. Micro-blur skin perfector, Kiehl’s

blur_kram11

En primer med blur-effekt är ett måste om du ska bli fotograferad – den här lilla tuben med förskönande kräm kan du alltid ha till hands i sminkväskan. Läs mer och köp här.

2. All in one instablur, Body shop

blur_kram3

En liten klick E-vitaminberikad kräm ser till att grova porer och ojämnheter inte längre syns. En liten klick i din foundation ger dig en BB-kräm. Läs mer och köp här.

3. Optical blur 5 second perfecting primer, Garnier

blur_kram4

Superbra kräm i smal och smidig tub. Pipen är liten så det är lätt att dosera mängden om du bara vill ”blurra” ett litet parti. Prisvärd favorit. Läs mer och köp här.

4. Nude magique blur cream, L’Oréal Paris

blur_kram1

Blurkräm som suddar ut varje skavank utan att ta bort lyster i huden. Den fungerar lika bra med och utan foundation, och ger dessutom en aning färg. Finns i två nyanser. Läs mer och köp här.

5. Matte perfecting primer, Estée Lauder

blur_kram5

Fyller ut alla ojämnheter med små polymerer utan att du ser det minsta spacklad ut, och gör att din foundation sitter längre. Resultat: Perfekt och slät hy! Läs mer och köp här.