Rengöringsservetter som smidigt tar bort din makeup utan att torka ut huden, finns det något mer bekvämt? Här tipsar vi om sex rengöringsservetter som ger dig ett rent ansikte på några sekunder.

N

är du har bråttom är det bekvämt med färdigfuktade rengöringsservetter som smidigt sveper bort orenheter och makeup, utan att torka ut huden. Resultat: rent och lent ansikte på några sekunder.

En mängd rengöringsservetter har testats – och resultatet talar sitt tydliga språk: Det är inte alltid priset som avgör kvaliteten.

6 rengöringsservetter som gör skillnad

Här tipsar vi om sex rengöringsservetter som gör huden ren och fri fån makeup, utan att det kostar en halv förmögenhet.

1. No7, beautiful skin quick thinking

No7

Beautiful skin quick thinking från No7.Betyg: 5

Prisvärd vinnare som räcker länge. De lena dukarna är oparfymerade, återfuktande och gör huden ren och fri från makeup – även vattenfast mascara. Locket håller dem fuktiga in i det sista. Läs mer och köp här.


2. Garnier, skinactive micellar cleansing

Rengöringsservetter från Garnier

Skinactive micellar cleansing rengöringsservetter från Garnier.Betyg: 4 +

Ger härligt ren hud. Eftersom servetterna är fuktade med micellärvatten tar de effektivt bort makeup, och huden blir härligt ren. Rår på de flesta longlastingprodukter, det imponerar. Läs mer och köp här.


3. Nivea, creme care facial cleansing

Creme care facial cleansing wipes från Nivea.

Creme care facial cleansing wipes från Nivea.Betyg: 4

Doftar gott och torkar inte ut. Extremt lena och smidigt töjbara kvadrater av viskosfibrer. De rår på flera typer av vattenfast mascara, men inte alla. Passar alla hudtyper, doftar ”Nivea-gott” och rengör utan att torka ut huden. Läs mer och köp här.


4. Burt’s Bees, facial cleansing

Burt’s Bees – Facial cleansing wipes

Facial cleansing rengöringsservetter från Burt’s Bees.Betyg: 4

Naturlig rengöring för känslig hy. Saft från aloe vera, glycerin och extrakt från både vitt te och gurka, gör att de här mjuka rengöringsservetterna tar hand om känslig hud på bästa sätt. Huden blir ren och len – men vattenfast smink kräver separat remover. Läs mer och köp här.


5. Clinique, pep-start

Rengöringsservetter från Clinique

Pep-start från Clinique

Betyg: 4

Stora dukar för att rengöra huden. Kommer i en generös storlek, ger en fräsch och ren känsla – men tar inte bort makeup. Däremot perfekt som rengöring för normal, bland- eller fet hud. En Snål-Maja kan klippa itu dem, så räcker en servett längre. Läs mer och köp här.


6. Yves Rocher, smoothing cleansing

Yves Rocher – Smoothing cleansing wipes

Smoothing cleansing wipes från Yves Rocher.

Betyg: 3 +

Ett skonsamt val. Ovanligt sköna servetter med extra mild tvättlösning som tar bort ansiktsoch ögonmakeup, men inte vattenfast mascara. Huden blir len utan att strama. Ett bra val för dig med känslig hud. Läs mer och köp här.


Kanske är du också intresserad av?

Bäst i test – amelia testar skonsam sminkborttagning

Bäst i test – mascara (vi har hittat supermascaran!)

Bäst i test – brun utan sol för ansiktet (sommarglow året runt!)

5 steg till en perfekt hy – så hittar du rätt foundation till just din hudtyp

Text: Linnea Öst