Hennes loppisfyndade regnjacka såldes för 5400 kronor - "Jag fattade ingenting!"

Helly Hansen-regnjackan från 70-talet blev ett riktigt klipp för Nathalie som betalade under hundralappen för den på en loppis i Alingsås och sedan sålde den vidare för 5400 kronor på nätet.

Vintagebloggaren Nathalie kommer från en riktig samlarfamilj och lever sedan några år tillbaka på sitt intresse för gamla prylar och kläder. Allt började när hon var mammaledig med sina två söner Charlie och William och bestämde sig för att rensa ut i förråden hemma.

”Jag började lägga ut vintageplagg på Tradera och såg att jag faktiskt fick dem sålda.”

Ett av Nathalies mest lyckade exempel på att man kan göra roliga fynd på loppisar är det knallorange Helly Hansen-regnstället från 70-talet som hon köpte för under hundralappen på en loppis i Alingsås.

”Det var för stort för mig och för litet för pappa, så jag lade ut varje plagg för sig på Tradera. Plötsligt hade jackan gått upp till 1800 kronor och jag fick mail från två personer i Norge som frågade om leveransen dit skulle vara säker”, säger Nathalie.

Och buden stannade inte där. Slutpriset för regnjackan blev 5400 kronor och 800 kronor för byxorna.

” Det visade sig att den här typen av plagg har ett samlarvärde i Norge och pengarna blev ett bra tillskott till föräldrapenningen, så jag var jätteglad”.

Nu säljer hon både sina egna saker och prylar hon hittar på loppis på den populära auktionssajten. Dessutom bloggar Nathalie om sina loppisfynd. Du hittar hennes blogg här!

Och visst blir man lite sugen på att rota i förråden under kommande långledighet?

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!