Artikeln innehåller annonslänkar

Låt eyelinern göra jobbet åt dig. Dra ett streck för en pigg look.
Låt eyelinern göra jobbet åt dig. Dra ett streck för en pigg look.

Här är eyelinern som sätter sig snyggt - vi har hittat de fem bästa

Vilken eyeliner är egentligen bäst? Vi har, tillsammans med amelialäsare i olika åldrar, testar en mängd olika produkter. Här är våra fem absoluta favoriter.

Du vill ha: en snygg eyeliner-linje vid fransarna. Du behöver: en produkt som är lätt att måla med och sitter som berget utan att kladda. Här är resultatet:

1. Eye do liquid eyeliner, Eyeko 

BETYG: 5

Eyelinerns stunsiga fiberspets är lätt att jobba med, och eyelinerlinjen sitter som berget! Extraplus för näringstillskottet som gör fransarna längre och fylligare på sikt. Läs mer och köp här

2. Super liner, L’Oréal 

BETYG: 4+

Den perfekta nybörjareyelinern! Spetsen är lagom stadig och det pigmentrika bläcket fäster mot huden – och stannar där. Ger massor av makeup för pengarna. Läs mer och köp här.  

3. Rollerwheel liquid liner, Mac 

BETYG: 3+

Att låta ett litet hjul fördela eyelinerbläck längs franskanten låter knepigt men fungerar över förväntan. Ett ”dopp” ger rätt mängd för varje öga och linjen blir proffsigt skarp. Läs mer och köp här.  

4. Master precise liquid eyeliner, Maybelline 

BETYG: 3+

Passar dig som vill ha knivskarpa linjer med sotsvart och matt finish. Räkna med att den extratunna, flexibla penselspetsen kräver lite övning de första omgångarna. Läs mer och köp här.  

5. Magic marc’er precision eyeliner, Marc Jacobs 

BETYG: 3

Lyxig hylsa med vattenfast bläck som håller sig fräscht till sista droppen. Färgen sitter som berget och passar dig som gillar glansig eyeliner. Väldigt bra och väldigt dyr. Läs mer och köp här.  

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!