Gör en klädauktion med tjejerna!

I helgen gjorde våra Husmorsor Emma och Anette en rejäl rensning i sina garderober. Sedan ringde de runt till tjejkompisarna som fick buda loss på alltsammans. Det blev en riktig klädfest där alla pengar gick direkt till behövande kvinnor i Rwanda, och sann julefrid infann sig...

Emma och Anette tycker att de har hittat det bästa receptet på julgott - att ge av sitt överflöd till andra som bättre behöver grejerna:

"Om vi nu ska vara lite kristna ett tag, eller i alla fall slänga en liten tanke över det här med alla jular och adventar och vad det kanske innerst inne handlar om, så tror jag att jag hittat bästa receptet på hur man firar första advent.

Om vi med julen tänker att vi ska dela med oss, ha det oändligt mysigt, sitta nära dem vi tycker om men samtidigt räcka ut en hand, ja då firade vi första advent enligt konstens alla regler denna gång tror jag."

Läs mer om hur Husmorsorna firade första advent i sann "christmas spirit"!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!