Glöm sand i bikinin – här är prylen du måste ta med på semestern!

Sommaren är äntligen här och kanske börjar semestern också närma sig? Sleepybag är årets trendpryl som du bara måste ta med till stranden i sommar. Scrolla ned för att klicka hem den direkt i artikeln!

Tänk dig en lång dag på stranden med brännande sol och svalkande hav. Vi är nog många som längtar till att få njuta av dessa dagar. Något som vi däremot njuter mindre av är att bli sandiga och att få ryggvärk efter att ha legat i solstolen alldeles för länge (vilket tyvärr ofta händer). Men det finns faktiskt en lösning! amelia tipsar om den bästa prylen du måste ta med på din semester i sommar, nämligen en Sleepybag! Klicka hem den direkt här i artikeln nedan.

Klicka på plussen i bild eller direkt på produkterna för att handla, utcheckning sker med Klarna.

SLEEPYBAG-1

En Sleepybag är den bästa prylen för din semester i sommar. Den är perfekt för flera tillfällen som stranden, poolen, campingen, musikfestivalen eller bara framför TV-soffan hemma i vardagsrummet. För att blåsa upp madrassen håller du upp den i luften och springer för att fylla den med luft för att sedan stänga den, ingen pump behövs! ”Madrassen” väger bara 700 gram och är smidig att ta med överallt.

3 prylar som förgyller din semester

min nya kollektion

amelia tipsar om 3 viktiga prylar för stranden och din semester. En handduk i en härlig färg är såklart en självklarhet när det är dags för ett dopp. Solskydd är ett måste för att skydda huden från solen och undvika brännskador samt att åldras i förtid. Den populära fidget spinnern är perfekt för barn som lätt blir rastlösa och behöver roa sig med något.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!