Foto: Admin

Gå på syjunta med Bea Szenfeld!

Alla modeintresserade, vallfärda till Stockholm i helgen! Modevisning, mat, roliga tävlingar och föreläsningar av välkända designers och modebloggare kan avnjutas i Skrapan på Söder.

Skrapans modehelg är fullspäckad med aktiviteter för alla målgrupper. Skrapan-besökarna kan delta i en modern syjunta med Bea Szenfeld, som fick sin rivstart på karriären efter vinsten i tv-programmet "Fashion House" år 2003, följt av en ettårig praktik hos Stella McCartney.

Man kan också höra/träffa designern Ida Sjöstedt, modebloggaren Emma Elwin och Sara Winter från Moderådet eller passa på att få gratis stylingtips av personal shoppers. Dessutom kan besökarna se en otraditionell modevisning där Skrapans olika butiker, restauranger, caféer och gym medverkar på sitt eget unika sätt.

- Skrapan är en galleria med ett varierat utbud av butiker, restauranger, caféer och gym. När vi nu hyllar det individuella modet bjuder vi in våra besökare att utforska sin egen stil och sina intressen. Vi vill bidra med inspiration till den unika stilen, säger Dan Ljungvall, Centrumledare för Skrapan.

I samband med modehelgen anordnas flera spännande tävlingar. Bland annat kommer fem slumpvis utvalda besökare under pompa och ståt varje dag vinna ett presentkort värt 500 kr att shoppa för i Skrapan. Genom att fota sin egen stil i Skrapans fotohörna finns också chans att vinna shopping i Skrapan.

Dessutom har skodesignern Johanna Lundquist smyckat skor från Sneaky Steve som gömts i närheten av Skrapan. Upphittaren kan byta skon mot ett eget par i Skrapans Pimphörna där stylisten Hans Kolbjörnsrud, skodesignern Johanna Lundquist och designern/bloggaren Anna Ileby finns på plats under hela helgen för att smycka dina skor, tröjor eller accessoarer.

Alla besökare bjuds på orange glass i samarbete med Lejonet & Björnen. Även caféerna och restaurangerna i Skrapan har särskilda erbjudanden under modehelgen.

Läs hela programmet här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!