Flinkenberg hyllar bloggare

Tidningskvinnan och bloggaren Charlotta Flinkenberg delar ut guldstjärnor till sina favoritbloggar. Vår Käthe, Malin Wollin och vår f d gästbloggare Camilla Läckberg är några av dem.

Charlotta Flinkenberg, chefredaktör för tidningen Chic, hyllar sina favoriter på bloggen Charlottas Chicologi, och amelias medarbetare står högt i kurs:

1. Malin Wollin, a.k.a Fotbollsfrun. För att hon är väldigt ärlig, rolig och driven som person. Och så kan hon skriva, till skillnad från många poppisbloggare. Jag vill bli bästis med henne.

2. Camilla Läckberg. För att hon är en sann inspiratör, någon som tjänar miljoner på att skriva böcker och så är hon väldigt sympatisk privat. Hennes blogg är mysig dessutom.

3. Charlotte Perrelli. För att hon pendlar friskt mellan galaglamour och att snickra ihop IKEA-hyllor. Så sjukt rolig blandning, och bloggen speglar hennes charmiga personlighet.

4. Käthes modeblogg. För att hon verkar så gullig och mänsklig och kommer med mysiga tips för den "vanliga" människan. Och så är hon inte lika stel och förutsägbar som 99% av alla hippa modebloggbrudar i tonåren.

5. Min coola systerdotter Tova Welltons blogg! För att hon är en udda fågel, en grym DJ och ball på alla tänkbara sätt.

6. Elsa Billgrens blogg. För att hon är så fantastisk och egensinnig i en modevärld full av likritade Acne-draperade surmulna brudar med halvöppen mun, förvånad min och kissnödiga poser. Och vilka fina bilder bloggen innehåller! Man vill bara sätta på en 50-talslåt, baka cupcakes, dansa i en prickig vintageklänning och locka håret som Elsa då man läser bloggen.

7. Anna Blombergs gravidblogg. För att det är kul att bli inspirerad av en snygg tjej som är gravid (precis som jag, eh, gravid alltså...) och som har så fina bilder och verkar leva ett kul liv.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!