Lystrigt solpuder är smickrande på kinderna, men inte som contouring eftersom skimret lyfter fram det du vill skugga.
Lystrigt solpuder är smickrande på kinderna, men inte som contouring eftersom skimret lyfter fram det du vill skugga. Foto: Shutterstock

Bäst i test: Solpuder (här är vår favorit-bronzing!)

Förstärk solbrännan med ett solpuder, även kallat bronzingpuder. Några svep ger också kontur och värme när huden inte längre är solkysst. Vi tipsar om de allra bästa!

En mängd solpuder har testats av amelialäsare i olika åldrar. Här visas testets bästa bronzing: 

1. Perfect blush i färgen Bronze glow, Isadora 

BETYG: 5

Superbra bronzer i miniformat som ryms i minsta sminkväska. Det sidenlena innehållet står sig fint i jämförelse med lyxvarianter. Trots oglammig förpackning är Isadora en solklar vinnare! Läs mer och köp här

2. Bronze goddess soft shimmer powder,  Estée Lauder

BETYG: 4+

Åh, vilken härlig bronzer! Det skönt krämiga pudret lägger sig som en snällbrun, silkig slöja över huden. Det här toppenköpet i lyxask gör det lätt att svepa fram en fräsch sommarfärg. Läs mer och köp här.  

3. Sahariennes bronzing stones,  YSL

BETYG: 4+

Här får du ett überläckert solpuder med ett lätt, läckert skimmer i finishen, men som helt saknar glitter. Finns i tre nyanser, så du kan få precis rätt färg för just din hudton. Läs mer och köp här. 

4. True bronze pressed powder, Clinique

BETYG: 4

Lätt och oljefritt solpuder som både ger fin färg och en lätt antydan till lyster, utan att vara det minsta glittrigt. Båda nyanser är neutralt bruna och alldeles perfekta som conturingpuder. Läs mer och köp här. 

5. Bronzing powder, Bobbi Brown

BETYG: 4

Bästa val för dig som vill ha ett lättarbetat solpuder som ger en lite extrasnygg solbrännekick. Ger den finaste och mest naturliga färgen med bara en diskret antydan till skimmer. Läs mer och köp här. 

6. Omegabronze perfect tan, Marc Jacobs

BETYG: 4

Solpudrets tätt räfflade yta gör att borsten gärna plockar på sig för mycket produkt de första gångerna. Var lätt på handen så får du precis rätt mängd för att förstärka solbrännan. Ger ett bra men matt resultat. Läs mer och köp här. 

LÄS OCKSÅ: Så får du lyxig lyster och bronsig hy – här är bästa produkterna 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!