amelia testar fransserum

Drömmer du om längre ögonfransar? Då behöver du ett näringsrikt serum som gör att fransarna orkar växa sig långa och extra starka. amelias skönhetsexpert har testat fem fransserum som ger riktiga Hollywoodfransar.

Ämnen i artikel:

1. Ger bäst resultat fort

Priori Lash Recovery Serum är en tunn lösning som är lätt att pensla längs fransarna. Ögonfransserumet är inte gratis, men resultatet är värt applåder. Samtliga testare har fått tätare, fetare och mörkare fransar. Effekt på bara två veckor.

Betyg:

 

2. Mest prisvärda produkt

Art Deco Lash Growth Activator ska borstas över hela fransen, från rot till topp. Den transparenta gelen innehåller stärkande ämnen som gör fransarna både flexibla och starka. Effekten märks efter cirka en månad. Mest prisvärd.

Betyg:

 

3. Gammal favorit som håller måttet

Revitalash Eyelash Conditioner blev uppmärksammat som en av de första fransförlängarna i Sverige. Konkurrensen har hårdnat men Revitalash håller måttet fortfarande. Mörka, täta och betydligt längre fransar på mindre än en månad?...

Betyg:

 

4. Ger längre och kraftigare fransar

Elastilash Eyelash Solution från amerikanska lyxföretaget Obagi fungerar alldeles utmärkt – fransarna blir både långa och ser kraftigare ut. Var uthållig, du kan få vänta upp till sex veckor på att få drömlängd på fransarna.

Betyg:

 

5. Ger ingen imponerande effekt

Talika Lipocils Expert har ingen imponerande effekt trots innehållet av vårdande och tillväxtfrämjande ingredienser. Har både borste och applikator. Bra pris men testarna märkte mycket liten effekt jämfört med andra produkter.

Betyg:

Psst.. Kom ihåg att testa ögonbrynsserum också! Här hittar du bäst i test.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!