Carin skönhetsspanar!

Våga satsa på färg, både rouge, nagellack och läppstift ska lysa i vår! Carin Karlsson, mode- och skönhetsredaktör på amelia specialtidningar, tipsar om de bästa märkena.
Foto: Hasselblad H4D

1. Eldiga naglar

 Satsa på ett lysande orange nagellack om du vill piffa till naglarna i vår. OPI:s nagellack målar du med fördel två lager av. OPI Y’all come come back ya hear, 150 kr.

Foto: Hasselblad H4D

2. Våga färg på läpparna!

 Ett orange läppstift kan verka skrämmande men är faktiskt riktigt  snyggt, trendigt och somrigt. Den här orangea nyansen är även en ganska  snäll version, och inte fullt så skrikande som vissa andra. Sans Soucis  Lipstar Jodie, 205 kr. 

Foto: caroline göransson

3. Skrubba med socker

 En frisk och härlig kroppsskrubb med exfolierande socker och vårdande  kokosolja från det nya svenska märket Enhus organic som gör naturlig  hudvård med ekologiska ingredienser. Enhus Organic Exotic Body scrub,  237ml/325 kr.

4. Lyx i duschen

 En uppfriskande och väldoftande duschgel med vitamin AB och C. Molton  Brown har högre priser men håller hög kvalité och kommer i snyggt  designade förpackningar som du gärna kan låta stå framme i badrummet.  Molton Brown Vitalizing vitamin AB+C, 415 kr.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!