Beautynight på Salong You!

amelia bjöd in till en riktig treat för våra egna, Mamas och Yourlifes toppbloggare. En kväll i skönhetens tecken då frisör Steve Terry med flera på Salong You gick loss på hår och makeup.

Bilden: amelias bloggare Emeli Emanuelson och Louise Flinck (Big Ass Fashion) njuter av mat och vin med mamas bloggare Emma Pettersson och Carola Wetterholm (Familjen Annorlunda) i bakgrunden. 

Tillsammans med relativt nystartade Salong You vid Stureplan i Stockholm bjöd amelia in ett gäng härliga bloggare på en inspirationskväll. Det var också tjuvläsning för splitter nya specialtidningen amelia Hår & Skönhet.

Australiske frisören Steve Terry introducerade Toni & Guy för svenskarna, men har nu startat eget tillsammans med sin svenska fru Helen.

Fyra modeller blev fixade med både hår och makeup för att inspirera gästerna. Och amelias egen stylist Hannah Bergroth skapade en somrig färgkavalkad med kläder och skor.

Alla bloggare fick personlig rådgivning av Steves duktiga gäng frisörer och två makeup-artister.

Stort tack till Salong You, Foodforlife och vinnet.se!

Myket volym och rufs ska det vara i sommar! Närmast en extrem rockabillyfrisyr för fest.

De läckra länningarna fick köpsuget att vakna till liv, finns på Nelly.com.

En enkel sommartofs som skapas med hjälp av tupering och Schwarzkopfs volymprodukt Dust it!

Emeli Emanuelson bloggar på amelia blogg.amelia.se/emeliemanuelson. Hon ska gifta sig i sommar och fick tips till en bra frisyr!

Ungefär såhär skulle brudmakupen kunna se ut! Med guldiga och ljusa färger.

Emeli som bland annat är modell till vardags, posade vant!

Karin Jidhe som bloggar på mama.nu http://blogg.mama.nu/karin-jihde-blogg/, fick hjälp med pigmentfläckar i pannan och överläppen. En riktig superprodukt är tydligen en kräm som tagits fram för att täcka över tatueringar! Karin var nöjd med resultatet.

Carola bloggar på mama.nu http://blogg.mama.nu/familjenannorlunda/. För en snart niobarnsmamma finns inte mycket tid för hårfix, men lite tips om hur Carola ska klippa sin egen lugg snyggt bjöd Steve på!

Anitha Schulman, bloggare på mama.nu blogg.mama.nu/anitha-schulman får lite uppfräschning!

Emma Pettersson, bloggar på mama.nu http://blogg.mama.nu/emma-pettersson/ kom fram till att hårförlängningarna ska få åka i igen. Annars fick hon plus i kanten av Steve för sin personliga snurrlugg!

Hanna Skoog, driver en inspirationsblogg på Yourlife (http://blogg.yourlife.nu/inspirationsbloggen/) där hon också jobbar som grafisk formgivare. Hon fotade flitigt under kvällen!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!