Bästa hårkurerna för ditt burr!

Många drömmer om ett blankt och lättstylat hår. Det du behöver är en näringsrik inpackning som gör håret lättkammat och ger varje strå styrka och glans.

1. Matrix Aquaimmersion Crème Masque

 Gör minst sagt underverk i torrt hår som snabbt blir återfuktat och följsamt på några minuter. En dryg salongsprodukt, väl värd sitt pris och ett måste för alla med hopplöst risigt hår. 

 Pris 150 ml/175 kr. 

2. Joico K-Pak Deep Penetrating Reconstructor

 Behöver fem minuter i handdukstorkat hår, sedan är det som nytt: starkt, friskt och blankt. Många frisörers favoritinpackning för alla hårtyper. 

 Pris 200 ml/310 kr. 

3. Disp Selected Repair Mask

 Med krämig konsistens är skönt återfuktande och fungerar lika utmärkt för alla hårtyper. En äkta hårreparatör som gör skillnad -redan efter en enda behandling.

 Pris 125 ml/170 kr.

4. L´Oréal Color-vive

Känns nästan som en salongsprodukt i effektivitet, doft och konsistens. Håret känns friskt och tjockt redan efter första behandlingen, och hårfärgen får en extra skjuts. 

 Pris 300 ml/75 kr. 

5. Franck Provost Mask

För färgat hår har en lyxig konsistens och helt ok doft. Tynger inte ner håret, och hårfärgen håller sig fräsch länge. Prisvärd, det är en jätteburk! 

 Pris 400 ml/70 kr.

Tips!

Unna dig en hårkur i veckan.

Handdukstorka håret innan du arbetar in kuren.

Följ bruksanvisningen. Längre verkningstid är inte alltid bättre. 

Massera in krämen jämnt fördelad i håret. 

Har du tunt hår eller fet hårbotten, fokusera på längderna, undvik rötterna.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!