Artikeln innehåller annonslänkar

Peptider, aminosyror och mineraler ger näring åt fransrötterna – och gör så att varje frans hinner växa sig längre innan den trillar av.
Peptider, aminosyror och mineraler ger näring åt fransrötterna – och gör så att varje frans hinner växa sig längre innan den trillar av.

Bästa ögonfransserumet 2020 – här är vår favorit

Det finns massor av ögonfransserum på marknaden idag, men vilket serum är egentligen bäst? Vår testpanel har testat massvis av fransserum – här är våra absoluta favoriter.

Drömmer dina trötta, glesa fransar om att växa sig längre, tätare, maffigare? Just den drömmen kan gå i uppfyllelse, det gäller bara att hitta det närande fransserum som passar just dig. En mängd fransserum har testats av amelia-läsare i olika åldrar. Här visas testets bästa produkter.

1. Eyelash serum, Xlash (oj, vilken skillnad!)

BETYG: 5

Lättapplicerat serum som verkligen gör skillnad. Testaren Jenny, 34, säger: ”Jag har aldrig trott på fransserum, men oj, vilken skillnad – efter fyra veckor var både över- och underfransar både längre och glansigare. Jag tänker inte sluta.” Läs mer och köp här. 

 

2. Advanced, Revitalash (dyrt men väldigt bra)

BETYG: 4+

Priset är mycket högt, men effekten god. ”Eftersom mina originalfransar är tunna och glesa har jag provat många olika serum, och för mig ger det här bäst effekt”, säger Louise, 41. Läs mer och köp här.

3. Optim-eyes lashes & brows, Filorga  

BETYG: 3

Det här serumet är utvecklat för att påverka både fransar och bryn. Testaren Annie, 39, märker skillnad: ”För mig som har korta fransar och glesa bryn är det här en höjdare. Effekten är mest märkbar på fransarna, men brynen har också blivit något tätare och lite bredare.” Läs mer och köp här. 

4. Full lash serum, Shiseido 

BETYG: 3

Ett penseldrag av detta vattniga serum längs fransrötterna, och efter ungefär fyra veckor kan man se att fransarna har piggat till. ”Nu är de betydligt längre, men vissa växer lite snett”, säger Saga, 24. Läs mer och köp här. 

5. Natural eyelash enhancer, Lashfood (eko & vegansk)

BETYG: 3+

Ett veganskt serum som innehåller många ekologiska ingredienser. ”Fransarna är tätare, längre och jag tycker också att de har blivit mer böjda än förr. Synd bara med det höga priset”, säger Nadja, 38. Läs mer och köp här. 

6. Lash sensational serum, Maybelline (budgetkap!)

BETYG: 3+

 

Testets budgetvariant! ”Vanligen börjar jag med fransserum och slutar av ekonomiska skäl. Det finns nog mer snabbverkande serum, men jag är glad att den här fungerar bra för mig”, säger Lizette, 33. Läs mer och köp här. 

7. Eyelash enhancer serum, Swiss clinic 

BETYG: 3

Det här lättanvända serumet gav inte wow-effekt, även om fransarna blev ­fylligare. ”Mina fransar brukar svara ­bra på fransserum, men den här gången blev de inte längre. Efter två månader är de dock tätare”, säger Eva, 42. Läs mer och köp här. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!