Foto: E+ / Getty Images / PeopleImages

Bäst i test: 7 bästa stylingverktygen som snabbfixar frisyren

Rätt stylingverktyg kan göra alltifrån att domptera envisa rufs, locka fram coola beachvågor eller värma in volym i tunna testar som annars faller platt. Här är amelias favoriter.

Redaktionen på amelia har testat en mängd olika stylingverktyg och utsett årets vinnare. Här hittar du också tipsen som får frisyren att hålla, hela dagen.

Bäst i test: Stylingverktyg

Håll utkik på rean för här hittar du verktygen som är bäst i test:

1. Styling Rod vs3 Curls, HH Simonsen  

Betyg: 5

Snyggaste lockarna med fin glans. Slimmad vinnare som både är superenkel att använda och ger snyggaste lockarna som får fin glans. Extraplus för att locktången har lång sladd, värmeskyddande handske och hela fem års garanti! Läs mer och köp här. 

 

2. Contour hair crimper, Ghd 

Contour hair crimper från Ghd .

Betyg: 4+

Krustången som ger maximal volym. Wow, vilken volym! Krustången vann flera testares hjärtan - Ghd är bästa partyfixaren som ger både textur och volym. På köpet kommer kreativa frisyrförslag plus två års garanti. Läs mer och köp här.

 

3. Cordless titanium straightener, Balmain 

Cordless titanium straightener från Balmain.

Betyg: 4+

Sladdlös platttång – perfekt reskompis. 
Smidig plattång med flytande plattor och tre värmelägen, max 200 °. Proffsigt sätt att forma håret, vare sig du vill släta ut det eller skapa lockig volym. Enda minus: priset. Läs mer och köp här.

 

4. Professional curl bar, Hot tools

Betyg: 4

L-formad locktång – smidig och enkel.
Den här tvärställda locktången må se udda ut, men den är ovanligt smidig och enkel att locka håret med. Pluspoäng för roterande sladdfäste, lyxigt tung sladd och timer. Och snygg design! Läs mer och köp här. 

 

5. Beox, Rapunzel of Sweden 

Beox från Rapunzel of Sweden.

Betyg: 4

Smart plattångsborste. Borsten med korta, uppvärmda piggar slätar snällt ut ostyrigt friss. Perfekt för alla med extra kraftigt hår. Resultatet blir slätt på ett naturligt sätt, även om det inte går upp mot en proffsföning. Läs mer och köp här.

 

6. 3D styler, Björn Axén 

3D styler fråjn Björn Axén

Betyg: 4

Vågtång med kraft. Bästa stylingverktyget för den som vill ha coola vågor i håret. Det blir lika snyggt vare sig du vill ha en slapp beachkänsla eller mer välordnad form på längderna. Lite tung, men så bra! Läs mer och köp här.

 

7. Proluxe rollers, Remington

Proluxe rollers från Remington.

Betyg: 3

Värmespolar à la retro. Det låter fiffigt att rulla upp håret på varma spolar. Och det fungerar bra för att få stuk på halvlångt hår, men spolarna känns tunga och tio stycken räcker inte långt i kraftigt hår. Läs mer och köp här.

Så får du frisyren att hålla – hela dagen!

1. Stylingpuder ger bra grepp och gör frisyren mer hållbar så den håller stilen utan att falla ihop. Toppen när du vill ha känslan av "mer hår". Vi rekommenderar: Powder Puff Volumising Powder från Kevin Murphy

2. Saltvattenssprej ger håret grepp och volym. Vi rekommenderar: Spray à porter från Kérastase

3. Sprejvax ger håret glans. Vi rekommenderar: Wax blast från Redken

4. Hårvax ger stadga och en matt känsla. Vi rekommenderar: Matte clay från D-fi

 

Av: Linnea Öst

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!