Bakom kulisserna: Pernilla plåtas!

amelia.se var med när aktuella omslaget av amelia fotades! Se hur det gick till när en trött och vulkandrabbad Pernilla Wahlgren fixades omslagssnygg!

H&M blandat med Karen Millen, stylisten och väninnan Jennifer Jansch tog fram en stilsäker blandning som Pernilla fick välja bland. Valet föll på hederliga H&M!

Vi väntade, och väntade och.... till slut kom hon! Men har man blivit skjutsad till Oslo istället för Stockholm mitt i natten i flyg från Spanien, (vulkanutbrottet), sedan fått ta sig hem bäst man ville, dessutom varit tvungen att sitta hela natten hos frisören för att fixa håret - ja, då är man ursäktad för sen ankomst!

Pernilla Wahlgren är ändå glad och spexig, bara när hon berättar om sitt äventyr får hon alla att skratta högt åt det tragikomiska. Hon är inte uppstressad för det.. Det här är ju inte hennes första plåtning. Nej, det har blivit en hel del för tidningen amelia, och hundratals andra tidningar genom åren.

– Jag har ingen aning om hur många jag har gjort för just amelia. Men det är alltid kul!

Små läckerbitar!

Många artister vill absolut inte bli fotade innan smink, men det bjuder  Pernilla på. Inga konstigheter!

Sonen Theo är på plats och charmar hela gänget,  fotograf Marcus Oliveras, makeup-artisten Anna Kokotos,  stylist Jennifer Jansch, fotografassisten Erik,  och L'Oreals Therese Olsson (på bilden).

Pernilla gillar naturligt smink i guldiga toner.

Jennifer Jansch sätter på armbanden som pricken över i:et!

Nyss hemkommen från Spanien är Pernillas hudton alldeles gyllene och matchar den orange klänningen. Inte fel alls eftersom omslaget ska ut i första juninumret av amelia!

Ju fler kockar desto sämre... Nej, alla måste få tycka till om bilderna!

... och så här blev resultatet!

Köpställen!

Klänning med leopardtryck, 240 kr,ur H&M:s Fashion Against AIDS kollektion där 25% av försäljningspriset går till att öka ungdommars medvetande om AIDS. Armband ur samma kollektion, 129 kr/ 3st. 

Skor, 1 290 kr, Crispin.

Svart klänning med leopardtryck i neonfärger, 240 kr, H&M Fashion Against AIDS. Örhängen med turkosa pärlor, 79 kr, H&M. Skor, 1 290 kr, Crispin. Ringen Pernillas privata.

 Stylist: Jennifer Jansch

 Hår o make: Anna Kokotos

 Foto: Marcus Oliveras

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!