amelias stylist Hannah startar blogg!

Hittills har ni sett hennes snygga fredagsfavoriter här på amelia.se. Nu går amelias stylist ett steg längre och börjar blogga. Missa inte nya bloggen: Mode-Hannah!

Hej Hannah! Vad gör du på amelia?

 – Jag jobbar som tidningens modeassistent och stylist. Jag stylar modereportage, omslag och ibland även kändisar.

 Hur länge har du gjort det och vad gjorde du innan?

 – Jag har jobbat på amelia sen i april och innan dess jobbade jag som modeassistent på VeckoRevyn. Den största skillnaden är att jag har mer eget ansvar nu, det är upp till mig att se till så att tidningen innehåller snygga kläder och kan inspirera läsarna.

 

Varför ville du bli stylist?

 – Innan jag började som stylist så jobbade jag som frisör och jag är väldigt praktiskt lagd. Jag älskar att vara kreativ och gillar samtidigt mode och kläder, så då passade stylist perfekt.

 

Hur skulle du beskriva din stil?

 – Bekväm. Jag gillar trender men brukar anpassa det mer till min egen stil. Jag är ganska praktiskt av mig även när det gäller kläder, jag skulle exempelvis aldrig köpa ett par tunna byxor mitt i vintern utan köper hellre någonting som är mer användbart just då. Jag gillar plagg med någon twist och mixar ofta festkläder med vardagskläder.

 

Vad kommer vi få se i bloggen?

 – Det blir mycket jobb. Det blir en del från pressvisningar, modevisningar, bakom kulisserna på plåtningar och kanske även lite från redaktionen.

Till ModeHannah!

Fakta: Hannah Bergroth

Ålder: 23, snart 24...

Bor: På Lidingö med sambo.

Uppväxt: På Åland

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!