amelia testar volympuder

BÄST I TEST. Volympuder får volymen på ditt hår att öka dramatiskt och ger dessutom bättre grepp vid uppsättningar.

Snygg hylsa med smart borste

Shu Uemura Volume Maker ger maffig volym samtidigt som pudret drar åt sig överflödig olja i hårbotten. Drömsnygg hylsa med smart, inbyggd borste som gör det lätt att pensla pudret där det behövs som allra mest. 

Pris: 2 g/350 kr. 

Ger ordentligt grepp

Redken Powder Grip 03 gör håret lite mattare än de flesta puder, men ger ordentligt grepp och massor av volym. Rena drömmen för alla med tunt och skandinaviskt hår som halkar ur varje försök till håruppsättning. 

Pris: 7 g/220 kr. Prisvärd stylingkraft

Matrix Mega Dust i kompakt liten burk med ströare fungerar finfint, både om du behöver få volym från hårbotten och om du vill att tuperingen ska hålla extra bra. Här får du mycket stylingkraft för varje krona.

Pris: 7 g/140 kr. Tunt hår får fint lyft

Alterna Bamboo Style Texturizing Body Boost ser till att även tunt hår får ett fint lyft. Det går också utmärkt att pudra i mer booster nästa dag utan att håret känns fett och konstigt. Bra stylingpuder, men inte bäst. 

Pris: 3,2 g/298 kr. 

Luftigt och volumiöst

Toni & Guy Casual Sculpting Powder är lätt att ströa i hårbotten. Resultatet blir luftigt och voluminöst hår, och det går lätt att borsta håret rent. Har ett bra pris, men det beror på att du får ett enda litet gram i burken. 

Pris: 1 g/130 kr. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!