amelia testar rengöring

BÄST I TEST. Fixa en ren och len hy. amelias skönhetsexpert har testat fem rengöringskrämer som skonsamt sveper bort både smuts och makeup.

Tar bort utan att irritera

1. La Roche-Posay Eau Micellaire Physologique doftar mycket svagt, det är skönt. Tar bort vardagssmink på ett kick utan att irriterar, ens den känsligaste hud. Tar till och med hand om mascara, bara den inte är vattenfast. 

Pris: 200 ml/150kr.Ansiktet blir rent och lent

2. Yves Rocher Micellar Cleansing Water gör rent utan att strippa huden. Ansiktet blir rent, lent och känns skönt återfuktat. Perfekt för dig som inte sminkar dig särskilt mycket. 

Bra produkt till suveränt pris. 

Pris: 200 ml/65 kr.Tar snabbt bort all makeup

3. Vichy 3 in 1 Calming Cleansing Micellar Solution tar snabbt bort makeup, men du behöver kanske en extra rondell till ögonen. Kraftig makeup kräver en separat remover, i synnerhet om den är ”longlasting”. 

Pris: 200 ml/124 kr.

Finns även i miniflaska

4. Collistar Cleansing Make-up Remover Micellaire Water är perfekt som uppfriskare på morgonen, lika bra på kvällen. Passar alla som inte kräver vatten i ansiktet. Finns också i miniflaska, det är bästa reskamraten! 

Pris: 200 ml/190 kr.

En drömrengöring

5. Gatineau Gentle Micellar Water doftar lätt och gott. Huden blir alldeles ren och fantastiskt len. Rengöringsvattnet är drygt och skönt återfuktande. En drömrengöring – men den höga prislappen sänker betyget. 

Pris: 250 ml/455 kr.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!