amelia testar dag- och nattkräm

Drömmer du om absorberas lätt och håller fuktbalansen hela dagen? amelia har testat fem dag- och nattkrämer som ger din hud att se len och återfuktad ut.

Smälter in i huden

Eucerin Hyaluron Filler Day och Night är två höjdare. Dagkrämen riktigt smälter in i huden, nattkrämen är precis lagom rik. Resultatet – spänstig hud som inte stramar. De trista burkarna gömmer vi i skåpet! 

Pris: 50 ml/280 kr st. 

Ger lyxkänsla

Vichy Liftactiv Derm Source Day och Night glider lätt in i huden och ger massor av fukt och vård. Både burk och konsistens ger lyxkänsla. Det känns verkligen att huden blir fastre och mer fuktfylld. 

Pris: 50 ml/296 kr st. 

Inget för doftkänsliga

Clarins Multi-Active Day och Night doftar lite för aromatiskt. Lovar att lätta upp de första fina linjerna och skydda mot fria radikaler. Huden blir mjuk och fin, men krämerna är inget för de doftkänsliga. 

Pris: 50 ml/615 respektive 625 kr.

Alldeles för odryga

Olay Regenerist Daily 3 Point Treatment Cream och Total Effects Night är en duo som ger både fukt och näring så att torr och slapp hud blir fräschare. Ett minus: krämerna är alldeles för odryga. 

Pris: 50 ml/275 respektive 145 kr.

Bra budgetköp

Lumene Time Freeze Day och Night i tråkiga burkar har lätt, skön konsistens. Däremot känns varken dag- eller nattkrämen särskilt vårdande. Budget­köp för den som inte har så krävande hy. 

Pris: 50 ml/199 kr st.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!