Christine Meltzer drabbades av bröstcancer – nu hyllas hon på instagram

Christine Meltzer som idag är ambassadör för barncancerfonden skrev ett hyllat inlägg på instagram om sin bröstcancer.

För tre år sedan kämpade programledaren 

Christine Meltzer i hemlighet mot sin bröstcancer. Hon valde sedan att tala om sin sjukdom i Barncancerfondens tidning Barn & Cancer.

– Jag hoppas att jag kan hjälpa barn att känna hopp, och kanske blir jag mer trovärdig när jag vet hur det känns att få cellgifter, att strålas och ha dödsångest, sade hon då.

– Att dra in mer pengar för att utrota den här jävla sjukdomen är ännu viktigare för mig nu. Fuck cancer, säger jag bara.

Christine Meltzer är i dag ambassadör för Barncancerfonden och inför måndagskvällens Barncancergala på Kanal 5 skrev tv-profilen ett inlägg på Instagram, som nu hyllas av hennes följare:

 

"För 3 år sedan fick jag reda på att jag hade bröstcancer. Jag var såå rädd, å grät precis varenda dag. Så rädd för att allt var slut, så rädd för att behöva lämna min familj å vänner, min man å mina barn. Så rädd för att inte få vara med. Å att tänka på att barn å deras familjer ska behöva uppleva den rädslan gör att mina tårar trillar ännu mer.

Men jag vet också att ända sättet att stoppa denna jävliga sjukdom, det är forskning å mediciner. Å jag vet att det kan göra skillnad.

Vi måste hjälpas åt så att alla barn får rätt till att leva?? Tack fina du för att du läste å kom ihåg att just du kan hjälpa.

Vi ses ikväll på kanal 5 kl 20.00, barncancergalan ?? Pussar å kramar från mig, som fortfarande är här på jorden å jag hoppas att jag får stanna en stund till?????? #barncancergalan"

Mer om bröstcancer: Därför är det så viktigt att gå på mammografi

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!