Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Spetsa pannacottan med citron och chili!

Husmorsorna visar med den här ljuvliga desserten att man kan göra underverk på kort tid. Ett perfekt avslut på kvällen!

Du behöver:

 1 citron, rivet skal, samt saften från halva

 2 lime, rivet skal, samt saften - från en av dem

 3 dl grädde

 1 dl multigelésocker

 Topping:

 3 dl mandelbiskvier

 2 msk limoncello

 Choklad och chilikrydda  (Santa Maria)

 Hallon eller andra trevliga små bär

 Gör så här: Vi börjar med själva pannacottan! Blanda ihop allt i en kastrull, rör runt, koka upp och låt puttra i ca 1 minut. Ja, nu är det bara att hälla godsaken rätt ner i små glas eller koppar. Ställ svalt i en timme cirka. Toppingen är lika lätt. Krossa biskvierna och blanda med limon-cellon samt choklad och chilikrydda efter tycke och smak. Ja, när det är dags att äta är det bara att strössla toppingen över pannacottorna, toppa med lite hallon och käka!