Spetsa pannacottan med citron och chili!
Husmorsorna visar med den här ljuvliga desserten att man kan göra underverk på kort tid. Ett perfekt avslut på kvällen!
Du behöver:
1 citron, rivet skal, samt saften från halva
2 lime, rivet skal, samt saften - från en av dem
3 dl grädde
1 dl multigelésocker
Topping:
3 dl mandelbiskvier
2 msk limoncello
Choklad och chilikrydda (Santa Maria)
Hallon eller andra trevliga små bär
Gör så här: Vi börjar med själva pannacottan! Blanda ihop allt i en kastrull, rör runt, koka upp och låt puttra i ca 1 minut. Ja, nu är det bara att hälla godsaken rätt ner i små glas eller koppar. Ställ svalt i en timme cirka. Toppingen är lika lätt. Krossa biskvierna och blanda med limon-cellon samt choklad och chilikrydda efter tycke och smak. Ja, när det är dags att äta är det bara att strössla toppingen över pannacottorna, toppa med lite hallon och käka!