Här är våra bästa julklappstips för dig som är ute i sista minuten

Ute i sista minuten? Inte hunnit handla alla julklappar ännu? Här hittar du våra bästa julklappstips till de där dagarna innan julafton!

Ämnen i artikel:

Är du ute i sista minuten med julklappsköpet och står där nu, endast ett fåtal dagar före dopparedan och undrar varför det är tomt under granen? Som frågar dig vart tiden tog vägen? Här är en lista på snabba och uppskattade julklappstips!

• Presentkort.Ett säkert kort! Antingen till varuhus och större butikskedjor (som dessutom brukar hålla öppet ett par timmar ända in på julafton för den som bokstavligt talat är ute i sista minuten), eller till Itunes, Spotify osv.

• DVD.En filmklassiker är alltid kul att kunna plocka fram hemma. Därför är en dvd ett bra val.Finns både på varuhus, videobutiker, mataffärer och bensinmackar.

• Ljudbok.En bra bok kommer nuförtiden i olika format. En ljudbok passar för både stora och små, att lyssna på under tiden man stryker eller leker. Hittas även den på olika platser.

• Trisslott.Om du inte är typen som skulle ångra dig bittert vid en eventuell vinst, utan glädja dig med din vän, är detta en bra lösning. Bra julklappstips som hittas i nästan varenda kiosk och mataffär.

• Underkläder. Tag-2-för-3-erbjudanden på strumpor, kalsonger och trosor är en bra julklappsvariant för den som snabbt måste hitta något att fylla ut julklappssäcken med.

• Hudvård och parfym. Bra kit brukar finnas att få tag på i juletid på de flesta varuhus och är aldrig fel att ge bort.

• Get.Ett digitalt kort, med vilket du kan skänka en välgörenhetsgåva såsom en get till en hungrande familj, är lätt att ge bort via e-post. Du kan skriva ett personligt meddelande och ladda upp en bild på dig själv och sedan maila till den du vill ge det till.

• Biobiljett. Vem vill inte gå på bio?En härlig upplevelse året om!

Du kanske också vill läsa:

Ja, det har hänt dig också – 11 tankar du säkert tänkt varje jul

12 julfilmer som har lärt oss saker om livet

Så enkelt gör du din egen Aladdinask

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!