Så mycket stjäl svenskarna med sig från hotellrummen

Efter en sommar på resande fot kan du ha besökt fler än ett hotell och även om du vill erkänna det eller ej, har du kanske fått med dig en del “minnen” hem!

Resebyrån 

eBeach.se har kommit ut med en undersökning där det bevisas hur ofta svenskar snor med sig saker från sitt hotellrum efter en hotellvistelse.

Kanske är du den som tänker att toapapper alltid är bra att ha på lager eller den som har flera små tvål- och schampoo-flaskor med i necessären när du lämnar hotellrummet? Oavsett vem du är, är du inte ensam! Undersökningen visade att mer än varannan svensk (56 procent) snor med sig något i resväskan från hotellrummet — det här är topplistan!

 

10 saker vi stjäl från hotellrum

Handduk och badrock

Var fjärde person tar med sig handdukar (26 procent) och tätt därefter är det badrockar (15 procent).

 Minibaren

11 procent i undersökningen svarade att de oftast snor med produkter från minibaren.

Sedan följer 7 saker som vi snor med oss, väldigt tätt från 6 till 2 procent.

- Glas/tallrikar/bestick

- Spegel

- Kudde

- Galgar

- Hårtork

- Dekoration/prydnadsföremål

- Konst/tavlor

Undersökningen visade dock att 44 % inte snor med sig någonting alls, utan nöjer sig med riktiga minnen i form av upplevelser. Medan en del (om än få!) inte ens stoppats av storleken, utan snott med sig både TV-apparater till dammsugare men även badrumsmattor, toa-borstar och bordsben!

 

Följ med amelia & Food Pharmacy till Marrakech i höst. Klicka på bilden för att komma till erbjudandet!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!