Här är världens fem lyxigaste yoga-retreats (och ett av dem ligger i Sverige)

Dagarna är fyllda av alla sorters yoga, guidad meditation och vällagad mat och nätterna spenderas i lyxiga hotellrum med oslagbar natur utanför – en avslappnad vecka på ett av dessa fantastiska yogaresorts hade vi inte tackat nej till!

1. Shanti-som Wellbeing Retreat, Spanien

I den vackra nationalparken Sierra de las Nieves ligger Shanti-som Wellbeing Retreat, dit du lätt tar dig från flyplatsen i Malaga. Vi skulle gärna sätta oss på ett flyg NU för ett besök på den här drömresorten!

Här hittar du mer information om Shanti-som Wellbeing Retreat.

2. Yogaretreat på Österlen

På Rosenlund Gård i Ravlunda arrangeras flera retreats året runt, både inom yoga och medition. Vi känner hur vi börjar slappna av bara av tanken på det fantastiska Österlen-landskapet, där havets lugna brus möter öppna, vida vidder...

Här hittar du mer information om Rosenlund Gård.

3. Paradis Plage Yoga Holiday, Marocko

Med 340 soldagar om året och det knallblåa havet alldeles intill förstår vi hur Paradis Plage, "Paradisstranden", vid den Marockanska kusten har fått sitt namn. Här hade det inte varit helt fel att göra solhälsningen!

Här hittar du mer information om Paradis Page Yoga Holiday.

4. Absolute Sanctuary Yoga, Thailand

På ön Koh Samui ligger vackra Absolute Sanctuary Yoga. Tänk att avsluta dagen med ett kvällspass vid den här bassängen. Där hade nog även de mest stressade av oss lyckats finna ro...

Här hittar du mer information om Absolute Sanctuary Yoga.

5. Ananda Yoga, Indien

Ananda Yoga ligger i närheten av Rishikesh som anses vara yogans födelseplats, och vi förstår varför – är det någonstans vi kan hitta lugnet är det mitt bland lummiga trädsgårdar och Himalayas berg.

Här hittar du mer information om Ananda Yoga.

 

Du kanske också vill läsa:

12 platser vi vill promenera på när det blommar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!