Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Alla vill sätta tänderna i en cragel

Låt oss presentera den senaste sötsakstrenden: crageln. En cragel är en blandning av en croissant och en bagel och precis som sin kusin cronuten kommer den från New York – och får folk att köa för att få tag i den.

Cronuten, en korsning mellan en croissant och en donut, var ett av 2013 års mest omtalade bakverk. Nu kommer uppföljaren crageln.

Crageln består av en crossiant som bakas inuti en bagel. Godsaken tillverkas av The Bagel Store i New York och enligt bageriets ägare Scot Rossillo går den åt som smör i solsken.

– Crageln är resultatet av ett äktenskap mellan en croissant och en bagel. Det är hundra procent lycka, förklarar hans assistent Ross Helrich och tillägger:

– Den kan serveras som en frukostsmörgås med sylt, eller precis hur du vill.

Vad säger du om den nya trenden? Är crageln något för dig?