Artikeln innehåller köplänkar

Carolina Gynning släpper vårig klädkollektion – se alla plagg

Carolina Gynning är inte bara konstnär, författare och entreprenör – nu är hon även aktuell med en klädkollektion för Bubbleroom.

Stjärnan 

Carolina Gynning har många strängar på sin lyra. Nyligen lanserade hon en podcast tillsammans med vännen och kollegan Carina Berg och hon är ständigt aktuell med sin uppskattade konst. Nu breddar hon sin repertoar ytterligare och släpper ett designsamarbete med webbshoppen Bubbleroom i form av en festlig klädkollektion inför vår och sommar.

Carolina Gynning Carolina Gynning samarbetar med Bubbleroom och släpper plagg för vår och sommar.

– Jag är glad att ha fått möjlighet att designa en kollektion med glamouröst och feminint mode. Designprocessen och samarbetet i stort har varit fantastiskt roligt och en unik erfarenhet, det ska bli väldigt spännande att se hur kollektionen tas emot, säger Carolina i en kommentar om samarbetet.

Läs också: Carolina Gynning om livet efter separationen: "Ett stort trauma"

Samarbetet har resulterat i 23 plagg och Carolinas signum – fjärilar – löper som en röd tråd genom kollektionen i form av ett specialdesignat mönster. Plaggen är lekfulla och feminina och går i en ljus och somrig färgskala – perfekt till sommarens alla festligheter. Priserna landar från 299 kronor och uppåt och kollektionen släpps den 4 april här på Bubbleroom.se.

Klicka här för att se alla plagg och tjuvkika på kollektionen!

Enärmad volangtopp och plisserad kjol med fjärilsmönster. Läs mer och köp här.

Festklänning i midnattsblå spets. Läs mer och köp här.

Tvådelat set i mörkblå nyans. Läs mer och köp här.

Babyblå festblåsa i enärmad modell med trendig plisserad kjol. Läs mer och köp här.

Rosa maxiklänning med Carolinas favoritmönster – fjärilar. Läs mer och köp här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!