Kyckling- och paprikamacka med hummus – fantastiskt gott och enkelt!

När ni grillar på kvällen, passa på att grilla lite extra som ni kan ha till lunchmackorna dagen efter. Enkla, jättegoda mackor som är perfekta att ha i kylväskan!

Ingredienser:

4 st kycklingslårsfiléer

1 tsk koriander

1 tsk salt

• Svartpeppar

1 burk hummus

• Baguette

4 skivor grillad paprika

100 g getost

• Persilja

Gör så här:

1. Gnid in kycklingen i koriander, salt och lite svartpeppar.

2. Grilla eller stek den på hög värme tills den är genomstekt, cirka 5 minuter på vardera sidan. Låt svalna.

3. Bred hummus på brödet.

4. Lägg i paprika och kyckling. Smula över getost och strö över lite persilja.

Servera!

Av: Jessica Frej

Foto: Lina Eidenberg Adamo

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!