Kyckling- och paprikamacka med hummus – fantastiskt gott och enkelt!
När ni grillar på kvällen, passa på att grilla lite extra som ni kan ha till lunchmackorna dagen efter. Enkla, jättegoda mackor som är perfekta att ha i kylväskan!
Ingredienser:
• 4 st kycklingslårsfiléer
• 1 tsk koriander
• 1 tsk salt
• Svartpeppar
• 1 burk hummus
• Baguette
• 4 skivor grillad paprika
• 100 g getost
• Persilja
Gör så här:
1. Gnid in kycklingen i koriander, salt och lite svartpeppar.
2. Grilla eller stek den på hög värme tills den är genomstekt, cirka 5 minuter på vardera sidan. Låt svalna.
3. Bred hummus på brödet.
4. Lägg i paprika och kyckling. Smula över getost och strö över lite persilja.
Servera!
Av: Jessica Frej
Foto: Lina Eidenberg Adamo