Köp julklappar som hjälper!

Nu börjar pengarna rulla inför julen, och vi spenderar mest under hela året. Varför inte bestämma att ni köper alternativa klappar till varandra? Köp en get till exempel  -  och gör världen lite bättre!

Hos Individuell Människohjälp kan man köpa alternativa julklappar - en get till familjer i Zimbabwe, ett dass till Indien, en cykel till kvinnogrupper och hälsoteam i Zimbabwe. Vill du köpa rättvisa varor finns det i webbbutiken, www.manniskohjalp.se. Bland annat vackra dukar, juldekorationer, brickor, tvålar, leksaker, och smycken, med mera.

Ett hett juklappstips med tanke på Klimatmötet i Köpenhamn och fattigdomen i världen! Slå två flugor i en smäll - en insats och en julklapp.

Fakta: IM är en av Sveriges mest erfarna biståndsorganisationer. Sedan 70 år arbetar de för att bekämpa fattigdom och utanförskap i Sverige och runt om i världen.

Köp en alternativ julklapp på www.manniskohjalp.se

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!