Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Johanna Toftby bjuder på paj!

Hon kan verkligen det där med pajer, Johanna Toftby. Hennes senaste verk är ett par smarriga blåbärspajer med "crunch"! Här bjuder hon på receptet!

– Ni  ska få receptet på blåbärspajen jag bakade igår. (den andra kan  ni söka här på bloggen, ”knaprig blåbärspaj” så kommer det receptet  upp. Vansinnigt god)

Blåbärspaj med mandel och vit choklad

1 dl socker

1 dl havregryn

1 dl mandel

100 g vit choklad

100 g smör

ca 350 g blåbär

1 msk potatismjöl

1 msk socker

Häll blåbär i en pajform, blanda potatismjölet och sockret i en skål,  strö över bären.  Hacka mandeln och chokladen, blanda alla  ingredienserna och smula det över bären. Tillaga i ugnen  225 grader  ca  20 minuter.

Servera med lösvispad grädde eller vaniljglass…!

Mycket, mycket gott.

Läs fler härliga recept på Johannas blogg!