Husmorsorna bakar i "Förkväll"

I Husmorsornas hem är julbaket i full gång. Ta del av deras smarriga recept på julgodis och missa inte när de bakar i "Förkväll".

Under tre fredagar framöver med start ikväll så kan ni se våra Husmorsor Emma Hamberg och Anette Rosvall när de lagar julgodis i TV4:s "Förkväll". Bänka er framför TV:n och låt er inspireras av julbaket!

"Jag älskar kokostoppar! Det är SÅ lätta att göra och du kan inte  misslyckas, däremot kan du alltid prova lite nya smaker att hotta upp  dessa läckra små toppar med. Just nu provar jag en sats med lime och  silverrom. Den andra har rivet apelsinskal, grand marnier och skall  doppas i chilichoklad tänkte jag…Ni kan ju även se mig baka dem live på fredag i Förkväll". Skriver Emma i Husmorsornas blogg.

Anette ger er en liten inblick i vad de kommer bjuda på:


"Bl annat CakePops, pepparkakor, tomat- och chilimarmelad, brända  mandlar, goda kolor, knäckbräck och en massa smarta saker som man kan ha  med sig när man går bort på glögg mottagning och ett gäng goda  efterrätter som man måste spara en liten plats i magen för efter  julskinkan på julafton". 

Emma lovar även att de ska visa hur man bakar pepparkakor på 20 minuter som gör att du aldrig kommer vilja äta affärspepparkakor igen!

"Förkväll" visas klockan 17.00 på TV4.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia och få in-ear hörlurar på köpet. Läs mer!