I Husmorsornas hem är julbaket i full gång. Ta del av deras smarriga recept på julgodis och missa inte när de bakar i "Förkväll".

Under tre fredagar framöver med start ikväll så kan ni se våra Husmorsor Emma Hamberg och Anette Rosvall när de lagar julgodis i TV4:s ”Förkväll”. Bänka er framför TV:n och låt er inspireras av julbaket!

”Jag älskar kokostoppar! Det är SÅ lätta att göra och du kan inte misslyckas, däremot kan du alltid prova lite nya smaker att hotta upp dessa läckra små toppar med. Just nu provar jag en sats med lime och silverrom. Den andra har rivet apelsinskal, grand marnier och skall doppas i chilichoklad tänkte jag…Ni kan ju även se mig baka dem live på fredag i Förkväll”. Skriver Emma i Husmorsornas blogg.

Anette ger er en liten inblick i vad de kommer bjuda på:
”Bl annat CakePops, pepparkakor, tomat- och chilimarmelad, brända mandlar, goda kolor, knäckbräck och en massa smarta saker som man kan ha med sig när man går bort på glögg mottagning och ett gäng goda efterrätter som man måste spara en liten plats i magen för efter julskinkan på julafton”.

Emma lovar även att de ska visa hur man bakar pepparkakor på 20 minuter som gör att du aldrig kommer vilja äta affärspepparkakor igen!

”Förkväll” visas klockan 17.00 på TV4.