Här räddar pappan sonen från mardrömmen i berg- och dalbanan

När Delbert Latham tog med sin sexåriga son tillnöjesparkeni Texas för ett par dagar sedan hade han väntat sig en rolig dag tillsammans med honom - i stället förvandlades åkturen i berg- och dalbanan till en mardröm.Med en mobilkamera fångas en riktig skräckupplevelse på nöjesparken Wonderland.

"Är du redo, nu åker vi", säger pappa Delbert när de åker upp över krönet på den branta uppförsbacken. Sekunden senare lossnar sexåriga Kaysens säkerhetsbälte. Han försvinner ur bild när han åker ner på golven. Som tur är räddas han av sin pappas snabba reflexer.

Det var när pappan och sonen åkte en berg- och dalbana som heter "Musfällan" som säkerhetsbältet plötsligt lossnade. Pappan visar upp både snabba reflexer och ett imponerande lugn när han fångar sin vettskrämda sexåring. På något sätt lyckades han filma det hela med sin mobilkamera.

Filmen från nöjesparken har spridits snabbt på nätet

Efter händelsen la han upp filmen på sin Facebook-sida och skrev ett upprört inlägg:

”Vårt säkerhetsbälte gick sönder och Kaysen gled ner på golvet. Jag var tvungen att fånga honom och dra honom tillbaka upp och hålla i honom under resten av åkturen”, skriver pappa Delbert i inlägget.

Enligt Delbert verkade inte personalen på nöjesparken speciellt förvånade när de berättade vad som hade hänt. Enligt honomfortsatte personalen att släppa in folk till berg- och dalbanan efter att de hade berättat för dem att säkerhetsbältet inte fungerade.

Läs mer:Slappa, sola, bada eller full fart - så får du bästa semestern

”När jag sa till killen efter åkturen påstod han att han visste om att det hade hänt tidigare”, skriver Delbert på sin Facebook-sida.

Efter att videon spridits på nätet har nöjesparken gjort ett officiellt uttalande där de skriver att vagnen med det trasiga bältet är borttagen och att attraktionen är igång igen som vanligt.

”Attraktionen byggdes från början utan säkerhetsbälten”

Nöjesparken Wonderland sa även i uttalandet att ”Musfällan” först byggdes utan några säkerhetsbälten alls.

”Just den här attraktionen byggdes från början utan säkerhetsbälten, men Wonderland la till bälten som ett extra säkerhetsmoment”, skriver de i meddelandet.

Skulle du låta ditt barn åka den här berg- och dalbanan utan säkerhetsbälte?

Vill du läsa mer sånt här? Gör som 23 000 andra ochfölj amelia på Facebook!

Av: Andrea Danielsson

Mest läst just nu

Lucas, 7, fick könsord skrivna i skolboken – nu ryter hans mamma ifrån

Hennes make dog för två år sedan – men hon får fortfarande blommor när hon fyller år

Här använder deras mormor SnapChats "Face Swap" – skrattar så hon kiknar

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!