Gino - efterrätternas efterrätt!

Den gamla klassikern från 80-talet blir aldrig omodern. Gino har smaskats på fina restaranger och i stökiga kök i en herrans massa år. Lätt att göra och otroligt god att äta!

Det här behöver du: 

4 nävar riven vit choklad?

4 kiwi i grova bitar?

2 bananer i grova bitar?

1 liter jordgubbar delade på mitten?

Så här gör du: Lägg den rivna chokladen på ett fat och skjuts in i?frysen ett tag så att den blir riktigt kall. Lägg kiwin,?bananerna och jordgubbarna i en vid ugnsfast?form. De ska inte ligga i högar utan som en lagom?liten matta på botten. Strö den kalla chokladen?över (med kall choklad blir det en snyggare bränd?skorpa) och in i ugnen i 250° och på grill. Håll?järnkoll. Ginon ska bara vara inne i några minuter,?tills chokladen blir brun och frukterna upphettade,?inte mer än så. Njut med god vaniljglass.