Köp din pappas favoritwhisky och/eller ett par snygga whiskyglas i fars dag present.
Köp din pappas favoritwhisky och/eller ett par snygga whiskyglas i fars dag present. Foto: Shutterstock

Fixa fars dag-present i sista minuten!

Har du glömt pappa igen? Lugn, här får du tips på presenter till fars dag som papsen kommer att älska - och som går att köpa i sista minuten!

På söndag är det dags för Fars Dag. Här är tips på smarta, roliga och enkla presenter att ge till pappa:

En bok är alltid uppskattad 

Om du inte vet vad pappa gillar för böcker - ge honom ett presentkort till en pocketbok. Enkelt och smart på samma gång. 

Eller beställ en riktigt tjock bok, med mycket vackra bilder, om Sveriges naturparker eller om matlagning. 

Sötsaker att ge bort

Är pappa en godisråtta? Då kan du köpa en samling fint godis till honom, choklader av olika sorter, eller en påse handgjorda praliner.

”Blomma” i form av chili eller kryddor

För den matintresserade pappan kan du köpa en vacker chiliväxt eller kryddor som går att odla inomhus. En liten annorlunda blomma som kommer till användning!

Foto: Shutterstock

En pappa med humor

Roliga sajten Coolstuff har pappaspecial, så även sajten ”Bluebox”. Här hittar du knäppa, praktiska och roliga prylar, det gäller bara att välja något. Om du inte har tid att beställa något på nätet så hittar du liknande saker i den fysiska butiken ”Smarta saker” och ”Teknikmagasinet”.

För den fåfänge

Är pappa fåfäng och gillar goda dofter och dyra krämer? Då kan du köpa honom ett rak-set. Eller varför inte en riktigt tjusig rakborste? Beställ på nätet eller gå till en butik och få det tjusigt inslaget också.

Ge honom en slips – till

Och den obligatoriska slipsen förstås! Slipsen är den absolut vanligaste presenten till far år efter år.

Riktigt fina knivar

Ett knivset med riktigt bra knivar blir en lyxig farsdag-present.

Whisky och whiskyglas

Köp din pappas favoritwhisky och/eller ett par snygga whiskyglas till. Vet du inte vilken whisky din pappa gillar? Vår systersajt alltommat.se tipsar då om Bulleit Bourbon (570) som är en mjuk och kryddig med rostade ekfat, apelsinskal, tobaksblad och vanilj. Är Systembolaget stängd? Kör endast på whiskeyglas!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Gör som över 200 000 kvinnor – läs amelia! Se erbjudande!