Englas Showroom börjar blogga på amelia – "Känns helt rätt och som en nystart"

Engla Pettersson har sedan 2005 drivit bloggen Englas Showroom. Nu kör hon en riktig nystart genom att börja blogga hos oss på amelia. Hurra, säger vi och hälsar Engla varmt välkommen.

ENGLA PETTERSSON

Ålder: 31. Familj: Äkta maken R och dottern Jolie samt tvillingsönerna Enzo & Romeo, katterna Gucci och Armani. Bor: I ett stort, vitt hus på landet. Älskar: Inredning, designväskor, snygga skor, choklad, bubbel, mineralvatten och människor som får mig att skratta.

Redan 2005 startade Engla Pettersson bloggen Englas Showroom. Sedan dess har hennes läsare fått följa henne med- och motgångar, tagit del av modetips, inspiration, familjeliv och mycket mer kring hennes vardag och liv.

Engla bor i ett stort hus på landet med man och tre barn. Och bloggen uppdaterar hon flera gånger per dag. Vi är både glada och stolta över att Engla vill blogga hos oss på amelia och passar på att ställa några korta frågor:

Hej Engla, hur är läget med dig?

– Heeej! Det är riktigt bra med mig! Sommaren är här och ger så mycket energi och är verkligen som ett balsam för själen. Jag njuter!

Vi är så glada över att du börjar blogga hos oss, hur tycker du att det känns?

– Tack snälla! Jag är så glad över att få blogga hos Amelia och är riktigt laddad, inspirerad och peppad. Känns helt rätt och som en nystart. En början på ett nytt, härligt kapitel. Eller ja, kanske till och med en ny bok : )

Kan du berätta lite om din blogg?

– Jag skriver en personlig blogg med upp- och nedgångar, vardagsliv och kärleken till mina barn & min man. Jag skriver också mycket om mode, hem, skönhet & träning och blandar djupt och ytligt.

Vad kommer du bjuda amelias läsare på för inlägg?

– Jag uppdaterar flera gånger om dagen och har alltid gjort det, för att ha kontakt med mina läsare och alltid kunna bjuda på nya inlägg. Det kommer komma inlägg om kärlek, outfitsbilder, semesterbilder, inspiration, träningstips på mitt vis, stylingtips, vardagsbestyr mm.

Vad är det bästa med att blogga?

– Att få skriva av sig, att vara kreativ och att få skapa sin egna lilla oas. Jag älskar det! Precis lika mycket nu, om inte mer, som för 12 år sedan då jag startade denna blogg.

Och det roligaste att blogga om?

- Jag gillar frågestunder, att lägga upp snapshots från mina helger eller resor och att hjälpa läsarna med deras frågor och funderingar. Det kan handla om alltifrån hur det är att vara tvillingmamma till hur man ska styla den senaste trenden.

Hur ser en vanlig dag ut för dig?

– Jag är en morgonmänniska och kliver upp rätt tidigt, tar en kopp cappuccino på havremjölk, väcker mina tre kids, drar till gymmet eller tar en PW innan det är dags för några timmars jobb vid datorn. Lunchpaus vid 12, och sedan är det alltifrån att skriva inlägg, svara på mail, fota samarbeten, möten mm. Hämta barn och vanliga vardagssysslor fram tills att barnen ska sova. Sedan jobb nån timme till innan jag & maken plöjer serier eller ser på film medan jag tigger fotmassage. Och det bästa är att jag aldrig egentligen behöver tigga. Han gör det ändå. Hur underbar?!

Till sist, kan du berätta något oväntat om dig själv som dina följare och amelias läsare kanske inte redan vet om?

– Jag älskar att dricka bubbel (bubbelvatten och riktigt bubbel), att vara ensam en stund fastän jag alltid vill ha folk omkring mig och jag gör filmer om mitt liv i mitt huvud till mina favoritlåtar.

Till Englas blogg.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

Köp 6 nr av amelia - få rengöringsborste och hudvård. Läs mer!