Ser sidan konstig ut?

Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa amelia i ett bättre anpassat format?

MobilTabletDator

Emma varierar fredagsbiffen

Jamen, då var det fredagsbiff som vanligt. Emma på Husmorsornas blogg är tämligen  fantasirik till vardags, men ypperligt fantasibegränsad på fredagar. Familjen  äter alltid samma sak. Men ibland kan man behöva  lite variation, fast då inom "biff med bea"- ramen förstås.

Det vattnas i våra munnar när vi läser om den här fantastiska mackan med biff:

"En "biff med bea"-macka kan man ju alltid slå till med då, när  variationslustan slår en med kraft i huvudet. Så i afton vankas det  nämnda smörgås och till dessert blir det konsert. Till denna eminenta macka tarvas det en hel del, men inget är svårt och bearnaisen med bränt smör och rosmarin är himmelsk." skriver Emma Hamberg på Husmorsornas blogg.

Du behöver: En gott italienskt lantbröd, entrecôte, hemmagjord bearnaisesås, lååångsamt bakade tomater (4 timmar i ugn!) och rosmarin.

Läs hela receptet och sätt igång med fredagsmyset!