Äntligen! Ben & Jerry’s lanserar laktosfri glass

Grattis alla laktosintoleranta, alla mjölkallergiker och alla veganer! En helt mjölkfri Ben & Jerry’s-glass är nu på gång.

Det ärbrittiska Metrosom avslöjar att Ben & Jerry’s håller på att utveckla en helt mjölkfri glass. Istället för komjölk kommer den nya smaken att baseras på kokosmjölk eller mandelmjölk. Till MetrosägerJerry Greenfield, en av de två grundarna till glassföretaget, att hans förhoppning är att den nya glassen ska betyda mycket för dem som inte kan eller vill äta mejeriprodukter.

– I USA finns det mjölkfria alternativ från mindre företag, men Ben & Jerry’s blir det första störreföretaget som gör det här och vikommer också att göra det på ett riktigt utsökt sätt, sägerhan tilltidningen.

Den mjölkfria glassen ska lanseras i USA under våren 2016. Det är ännu inte klart när den kommer till Sverige, men vi hoppas på så snart som möjligt!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!