7 anledningar att Sanna Nielsen kommer bli en fantastisk julvĂ€rd 💖

Talangfull, öppen och rolig - anledningarna Àr mÄnga till att Sanna Nielsen kommer att bli den bÀsta julvÀrden vi sett. Efter kritiken Sanna fÄtt utstÄ för nÄgot sÄ mÀrkligt som hennes klÀdsel vill vi nu skÀnka extra kÀrlek till hela Sveriges Sanna. HÀr Àr anledningarna till att hon kommer att rocka som julvÀrd!

1. 

Hon stĂ„r upp mot mobbning

NĂ€r Sanna Nielsen i november presenterades som Ă„rets julvĂ€rd hamnade fokus pĂ„ nĂ„got helt annat, nĂ€mligen Sannas utseende. Sannas flöden pĂ„ Instagram och Facebook fylldes pĂ„ snabbt med kritiska ord. Anledningen? Sannas visade axlarna i sin kofta och hennes lĂ€ppstift var rött. Du lĂ€ste rĂ€tt. Sanna vĂ€grade lĂ„ta mobbarna vinna och skrev ett rörande blogginlĂ€gg dĂ€r hon öppnade upp sig om att ha blivit retad som liten, samt om hur viktigt det Ă€r att belysa mobbing bĂ„de i skolan och pĂ„ nĂ€tet. Förhoppningvis fick nĂ€ttrollen sig en lĂ€xa och Sanna visade att hon Ă€r den starkare personen.

2. 

Hon har en fantastisk stil

 

För att spinna vidare pĂ„ den omtalade pressbilden (dĂ€r vi anser att Sannas outfit var on fleek) mĂ„ste vi ju Ă€ndĂ„ lista hennes fantastiska stilsĂ€kerhet som en av punkterna. SjĂ€lvklart Ă€r det Sannas personlighet och stora hjĂ€rta som spelar störst roll – men det kommer Ă€ndĂ„ att bli en fröjd att fĂ„ se en sĂ„ stilsĂ€ker och vacker kvinna som Sanna i tv-rutan i jul.

3. 

Hon Ă€r jordnĂ€ra

Som julvĂ€rd Ă€r det viktigt att personligheten lyser genom tv-rutan och in i folks tv-soffor. MĂ„nga Ă€r de gĂ„nger som Sanna visat sin ödmjukhet och varma person i diverse program och intervjuer. Kolla bara in den hĂ€r videon nĂ€r Sanna blir uppringd pĂ„ sin födelsedag – och blir SÅ glad! Trots 20 Ă„r som artist Ă€r Sanna samma jordnĂ€ra person som hon alltid varit – just dĂ€rför kommer hon att passa perfekt som julvĂ€rd.

4. 

Hon Àr multibegÄvad

 

Vare sig det gĂ€ller att vinna Melodifestivalen, vara programledare för AllsĂ„ng pĂ„ Skansen, stĂ„ pĂ„ teaterscenen eller att blogga, ser Sanna alltid till att vara bĂ€st pĂ„ det hon gör. Allt som Sanna rör vid blir guld och dĂ€rför Ă€r vi sĂ€kra pĂ„ att rollen som julvĂ€rd kommer att passa henne perfekt!

5. 

Hon Àr folkkÀr

 

SĂ€g en person som inte vet vem Sanna Nielsen Ă€r? I Ă„r firade hon 20 Ă„r som artist och har under den tiden hunnit leta sig in de flestas hjĂ€rtan. Vad som egentligen definierar folkkĂ€r kan vara svĂ„rt att sĂ€tta fingret pĂ„ – men Sanna bara Ă€r det. Kanske Ă€r det att hon syns i sĂ„ mĂ„nga folkliga plattformar, kanske Ă€r det att hennes sĂ„ng och person berör och pĂ„verkar – kanske Ă€r det bĂ„da.

6. 

Hon har en magisk röst

Att Sanna kan sjunga Àr nog inget som behöver diskuteras. I den hÀr videon sjunger hon, redan som 11-Äring, med en stÀmma som de flesta av oss bara kan drömma om. Genom Ären har hits som Undo och Empty Room letat sig rakt in i vÄra hjÀrtan och vi kan inte göra annat Àn att hoppas pÄ att fÄ höra lite sÄng i tv-rutan pÄ julafton!

7. 

Hon kan bjuda pÄ sig sjÀlv

 

HĂ€r spexar Sanna loss pĂ„ scenen under repetitionerna till Oscarsrevyn, och pĂ„ frĂ„gan om hon Ă€r nervös inför uppdraget som julvĂ€rd har Sanna svarat: "Om jag inte fĂ„r det hĂ€r ljuset tĂ€nt, gud vad bra tv det blir. SĂ„ tĂ€nker jag och dĂ„ fĂ„r jag bjuda pĂ„ det". Helt rĂ€tt instĂ€llning tycker vi – livet blir vad man gör det till!

Vill du se mer sĂ„nt hĂ€r? Gör som 27 000 andra och gilla amelia pĂ„ Facebook och Instagram!

Vi anvÀnder cookies för att förbÀttra funktionaliteten pÄ vÄra sajter, för att kunna rikta relevant innehÄll och annonser till dig och för att vi ska kunna sÀkerstÀlla att tjÀnsterna fungerar som de ska.

LĂ€s mer

Just nu: 6 nr av amelia + aktivitetsklocka för 199 kr. Köp nu!