11 av Ellen DeGeneres klokaste citat någonsin (hon är ju bara bäst!)

Vi alla älskar Ellen DeGeneres, det bara är så. Hon är rolig. Hon är smart. Hon är grym. Här har vi listat 11 av hennes allra bästa citat.

I samband med att Ellen DeGeneres tog hem sin 20e statyett från People's Choice Awards förra veckan bestämde sig Health för att hylla henne med några av hennes bästa citat –och vi vill såklart inte vara sämre. Detta har Ellen Degeneres sagt...

1. 

... Om att gå sin egen väg

"Följ aldrig någon annans stig, såvida du inte är vilse i skogen och ser en stig. Då ska du följa den stigen." – Tulane Universty, 2009.

2. 

... Om glädje

"Gör saker som gör dig glad inom ramarna för lagen." – Serioulsy... I'm Kidding, Ellen DeGeneres biografi.

3. 

... Om människors likheter

Bildkälla: Instagram @theellenshow

"Om du tar bort alla etiketter förstår man att vi är mycket mer lika än vad vi är olika. Det spelar ingen roll om du är liberal eller konservativ, vi har alla somnat framför Netflix, vaknat och inte vetat vilket avsnitt vi var på, vilken säsong vi var på, vilken soffa vi ligger på." – Ellen DeGeneres Show, 2016.

4. 

... Om balans

"Min poäng är att att livet handlar om balans. Det bra och det dåliga. Topparna och dalarna. Piñan och Coladan." – Seriously... I'm Kidding, Ellen DeGeneres biografi.

5. 

... Om samhället

"Vi behöver mer vänlighet, mer medkänsla, mer glädje, mer skratt. Jag vill definitivt bidra till det." – Good Housekeeping, 2011.

6. 

... Om livets dåliga dagar

"Jag vet att det kommer att komma dagar då ingenting går som planerat och det är därför vi alltid ska komma ihåg det här citatet: 'Hänge dig till det som är. Släpp det som varit. Ha tro på det som kommer.' Och det kommer antingen från Bibeln eller Instagram men oavsett så stämmer det." – Ellen DeGeneres Show, 2014.

7. 

... Om att ta risker

"När du tar risker lär du dig att vissa gånger kommer du lyckas och andra gånger kommer du misslyckas, men att båda sakerna är lika viktiga." – Seriously... I'm Kidding, Ellen DeGeneres biografi.

8. 

... Om att vara sann mot sig själv

Bildkälla: Instagram @theellenshow

"Ta reda på vem du är och vad du tror och står för. Även om det är annorlunda från vad dina grannar står för och vad dina föräldrar står för. Var sann mot dig själv. Ha din egen åsikt. Bry dig inte om vad andra säger eller tycker om dig." — Seriously... I'm Kidding, Ellen DeGeneres biografi.

9. 

... Om utseende

"Hur du ser ut på utsidan är inte det som gör dig cool. Jag hade en hockeyfrilla och bar fallskärmsbyxor under en lång period och jag är rätt ok." – Ellen DeGeneres Show, 2016.

10. 

... Om medmänsklighet

"Bidra till världen. Hjälp människor. Hjälp en person. Hjälp någon gå över vägen idag. Hjälp någon med vägbeskrivning, förutom om du inte kan vägen. Hjälp någon som försöker hjälpa dig. Bara hjälp. Gör en insats. Visa någon att du bryr dig. Säg ja istället för nej. Säg något snällt. Le. Ta ögonkontakt. Kramas. Pussas. Klä av dig naken." ― Seriously... I'm Kidding, Ellen DeGeneres biografi.

11. 

... Om livets motgångar

"Fortsätt simma!" – Som karaktären Doris i Hitta Nemo.

Vill du se mer sånt här? Gör som tusentals andra och gilla amelia på Facebook och Instagram!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!