Tjejer är så snygga!

Tjejer är så snygga. Om jag hade tid skulle jag kunna ägna en hel dag åt att titta på tjejer på stan. Jag älskar att titta på vad tjejer har på sig, vilken frisyr de har, hur mycket smink de använder, om de har höga klackar eller snövita sneakers.
Tjejer, tjejer överallt. Hur får killar något vettigt gjort med allt det vackra överallt, de går ju inte säkra någonstans.

Men ibland ser man resursslöseri. Jag gillar inte resursslöseri. Ursnygga tjejer som ser ut som kom och hjälp mig. Och då har lust att göra just det, komma och hjälpa dem.
Kan man göra så?
Jag vet en tjej, vi kan kalla henne Ella, jag vet inte vad hon heter så det är rysligt synd om hon heter just Ella. Så vi kallar henne Tekla, det är inte så många som heter Tekla, men tänk om hon heter
Tekla och det bara är hon i hela Sverige som heter så, då vet ju ALLA vem det är. Vad ska jag kalla henne? Jag kallar henne Robert. För det heter hon förmodligen inte.
Robert har perfekt kropp och perfekt hy. Men hon tar på sig hemska kläder och hon rakar bort sina vackra ögonbryn och ritar dit svarta streck.
Jag vill inte skriva ut vilka kläder Robert bär för då blir det för tydligt. Ingen ska bli ledsen, detta är för Roberts bästa.

Jag skulle vilja gå fram till Robert och släppa ut hennes långa rågblonda hår, rufsa till det, torka bort allt smink, gnugga väck de svarta strecken och trä på henne något enkelt och snyggt, enkelt och snyggt funkar på alla, och Roberts vackra kropp skulle bli skön som en dag.
Hon har ju alla förutsättningar att vara hetast i stan men ser istället ut som snabbköpskassörskan i en amerikansk småstad 1983. Istället för att vara en tia i Kalmar ser hon ut som en trea i Örkelljunga.

Det är slöseri. Som att kasta mat, som att se dåliga filmer, som att låta vattnet rinna medan man borstar tänderna. Det är resursslöseri.
Tror ni att Robert skulle ta illa upp om jag köpte lite kläder till henne? Om jag knackade henne på axeln och bad att få göra ett par småjusteringar som skulle innebära att kasta alla hennes kläder på ett bål.
Tänk Robert i nytvättat och fönat hår med bara någon droppe parfym i nacken, ett vackert silversmycke över nyckelbenen, en enkel gråblå klänning från Filippa K, lite solpuder på kindbenen, brun mascara och ett blekrosa glans på läpparna.

Ser ni framför er hur fantastiskt vacker hon är nu? Ser ni Robert? Hon är vackrast i Sverige. Och jag skapade henne. Klart. Uppdrag genomfört.

Frågan är nu bara vem som ska ta itu med mig.

Het outfit, sen till gudstjänsten eller?

Malins rithörna

NUVARANDE Tjejer är så snygga!
NÄSTA Följ Adam och Grys blogg!