Han kom till BBC för jobbintervju – hamnade av misstag i live-tv

År 2006 stegade den här killen, Guy Goma, in på BBC i London för en jobbintervju på IT-avdelningen. Samtidigt väntade BBC News besök av en teknikexpert med samma förnamn, Guy Kewney. Och jo, visst råkade producenten hämta fel Guy i receptionen... Tio år har gått sedan det lilla missödet och det är fortfarande lika underhållande!

Teknikexperten Guy Kewney hade kommit till BBC eftersom han skulle intervjuas i direktsändning om utgången i en rättstvist mellan Apple Computer och och The beatles skivbolag Apple Records.

Kanske anade den jobbsökande Guy Goma oråd någonstans längs vägen till studion, men plötsligt hade han en kamera i ansiktet och insåg – i direktsändning – att programledaren trodde att han var någon annan.

Läs mer:Kolla in underbara förvirringen när September intervjuas i Nyhetsmorgon

När programledaren presenterar den hon tror är Guy Kewney, ser man hur paniken sprider sig i Guy Gomas ansikte. Men han bestämmer sig för att ändå svara på frågorna även om han hintar att han inte riktigt hade väntat sig att bli tillfrågad om detta.

– Blev du förvånad av domen? undrar programledaren.

– Jag är mycket förvånad att se... den här domen hamna på mig. Jag hade inte förväntat mig det, svarar Guy Goma.

Videon där Guy Goma intervjuas av misstag har fått stor spridning

Men programledaren verkar inte uppfatta den diskreta hinten utan fortsätter ställa frågor och fiska efter ett mer detaljerat svar från "teknikexperten". Och Guy Goma gör ändå ganska bra ifrån sig får man säga, för han gör sitt bästa för att diskutera musiknedladdning i framtiden.

Läs mer:Björn Hellberg får en stressattack av att plantera kaktusar –det här är så roligt :)

Sedan hans medverkan i BBC News har Guy Goma gästat andra tv-shower där han har låtsats vara doktor och advokat (men då har alla inblandade varit med på det hela).

Efter missförståndet fick Guy Goma faktiskt en ny tid för sin jobbintervju på IT-avdelningen, men han fick inte jobbet.

Förhoppningsvis fick han ett annat bra jobb där hans förmåga att behåll lugnet i stressade situationer kom väl till pass! :)

"
Vill du se mer sånt här? Gör som 23 000 andra och gilla amelia på Facebook!Mest läst just nu:11 anledningar för alla gamla hästtjejer att börja rida igenDavid Beckhams roliga kalsongreklam (vi skrattar så vi gråter!)Här försöker Christine Meltzer uttala "Kanye West": "Kanyo? Kano?"

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!