För gammal för att plugga?

Signaturen ”Pluggsugen men feg” är 37 år gammal och tveksam inför beslutet att skola om sig. Många har kommenterat och peppar henne. Har du själv erfarenheter av att byta karriär? Skriv din historia i Damrummet!

En 37-årig skol- och fritidsarbetare skriver; ”Jag har sökt in på en IT- teknisk utbildning för det är det som jag skulle vilja göra och jag kom in! Men...jag misstänker att jag definitivt blir äldst i klassen med mina 37 år, och resten lär väl vara unga killar och tjejer. Jag vet inte om jag vågar.”

 Hejaropen haglar över henne och många berättar om sina egna beslut att byta inrikting på livet.

 Signaturen Annika skriver;”Jag är 47 år och studerar nu på högskolan för första gången, läser psykologi på distans. Måste säga att beslutet att börja läsa var bland det bästa jag tagit (förutom att gifta mig och skaffa två hundar:)och jag vill verkligen uppmana dig att satsa fullt ut!”

 En annan kommentar handlar om att ha en positiv inställning;

 ”Själv var jag 43 år när jag äntligen vågade sätta mig vid skolbänken och i juni kommer en stolt 46-åring ta emot examensbeviset! Ett bevis för att det går att plugga IT trots att man är både kvinna och över 40. Det finns inga hinder så kämpa på!”

 Har du själv erfarenheter? Berätta om dem i Damrummet!

Till diskussionen i Damrummet!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!