Välkomna till amelia Angelica och Jessica Lagergren!

Angelica och Jessica Lagergren börjar blogga på amelia! Varmt välkomna! Här ger de svar på de vanligaste frågorna när det googlas på tvillingarna Lagergren.

Familj, blogg, podd och frilansande journalister. Tvillingarna Lagergren har många strängar på sin lyra. Här svarar de på frågorna alla vill veta när de googlar på systrarna Lagergren. Vi börjar med den äldsta syrran, några minuter äldre än Jessica om du frågar Angelica, men bara några sekunder äldre om du frågar Jesssica...!

Angelica Lagergren

Familj: Alice blir 4 år i juli och Philip blir 3 i september.

Bor: I parhus i Åkersberga.

Gör: Bloggar, poddar och frilansar som journalist.

Blogg: Angelica Lagergren

Vem är äldst, du eller din syster?

– Jag är typ två minuter äldre, vi föddes med akut kejsarsnitt.

Är ni enäggs?

– Vi är enäggs, det är många som inte tror på det. Men så är det!

Skulle du vilja ha tvillingar själv?

– Ja!!! Fast nu har jag träffat Nicklas som har tvillingar så det känns roligt. Som en dröm!

Vad är det bästa med att vara tvilling?

– Att alltid ha någon vid sin sida. Som kan läsa mina tankar och alltid vet hur jag mår utan att jag behöver säga det. Att ha någon att dela allt med, det finns ingen som jag har så roligt med som jag har med Jessica.

Det sämsta?

– Att vi kan gå varandra på nerverna. Jag älskar Jessica men ibland gör hon mig galen. Hon vet verkligen vilka knappar hon ska trycka på för att reta upp mig.

Vilken/vilka egenskaper skiljer er åt allra tydligast?

– Jessica är mer orädd än jag, hon är mer ”nu kör vi” medan jag är mer ängslig och orolig. Sen är jag nog mer känslosam än henne.

Varför tror du att ni lyckats så bra som bloggare/influencers?

– För att vi är ärliga och säger som det är. Vi bjuder på såväl toppar som dalar i livet. Våra läsare får följa med oss genom livets alla faser, utan filter.

Om du får drömma hur högt som helst, vad drömmer du om då?

– Att bo i ett stort hus vid havet där jag och Nicklas kan ha fester och stora middagar. Att utveckla vårt företag och bygga upp ett eget litet mediehus med handplockade, grymma medarbetare.

Vad betyder Instagram för dig?

– Mycket! Jag älskar instastories, både att göra och att se andras. Jag gillar det snabba, äkta och att ”få följa med” en annan människa. Jag blir inspirerad av andra människors konton.

Vad är ditt bästa råd till någon som går igenom en skilsmässa?

– Att tillåta alla typer av känslor när de dyker upp. Tillåt dig själv att vara glad när du är det, ha inte dåligt samvete över det. Be om hjälp när du känner dig ensam. Omge dig med människor som är kärleksfulla och stöttande. Jag är så glad över min familj och mina vänner som alltid finns där. Jag tror också att man ska låta sorgen ta tid, det går inte över på en natt. För mig var det en dröm om kärnfamiljen som krossades, det tog/tar tid att komma över.

Berätta något om din syster Jessica, som ingen vet!

– Hon drömmer om att sälja produkter (vad vet hon inte) så att hon tjänar pengar när hon sover. Hon tror på riktigt att hon skulle klara allt hon bestämmer sig för. Hon vill bestiga Everest och ser inte det som nåt hinder eller svårighet.

Hur ser din och Stefans (Angelicas ex-man) relation ut idag?

– Just nu är den okej, vi kommunicerar kring barnen och deras rutiner. Det bästa är när vi är sams, att vara arg och osams tar så mycket energi.

Jessica Lagergren

Familj: Sambon Andreas, dotter Elsa född maj 2015 och katten Signe.

Bor: Ett parhus i Åkersberga några mil utanför Stockholm.

Gör: Frilansande journalist och influencer.

Blogg: Jessica Lagergren

Vem är äldst, du eller din syster? 

– Angelica plockades ut ur mammas mage några sekunder innan mig.

Är ni enäggs? 

– Ja, vi är enäggstvillingar. Många tror att vi inte är det, men det är vi.

Skulle du vilja ha tvillingar själv? 

– Både ja och nej. Jag hade blivit överlycklig om jag blev gravid med tvillingar, men jag vet också hur tufft mamma hade det med oss. Två galna och vilda barn som alltid sprang åt två olika håll.

Vad är det bästa med att vara tvilling? 

– Det bästa är att jag alltid har någon att vara med. Jag vet inte om det är tack vare eller på grund av att jag har en tvilling som jag starkt ogillar att vara ensam. Jag kan alltid höra av mig till Angelica oavsett tid på dygnet och jag vet att hon alltid svarar.

Det sämsta? 

– Det sämsta är att vi väldigt ofta blir jämförda med varandra och vi är ju trots allt två olika individer.

Vilken/vilka egenskaper skiljer er åt allra tydligast? 

– Jag är mer lösningsorienterad än vad Angelica är. Hon är lite mer nervöst lagd och jag tänker oftast att allt ordnar sig.

Varför tror du att ni lyckats så bra som bloggare/influencers? 

– Jag tror att det beror på vår ärlighet och öppenhet. Vi är väldigt ofiltrerade och berättar som det är, medgång och motgång.

Om du får drömma hur högt som helst, vad drömmer du om då? 

– Att bli gravid med ett syskon till Elsa och att få bo i ett hus vid havet.

Är du gravid? 

– Haha, nej inte än.

Vad betyder Instagram för dig? 

– För mig betyder Instagram snabba uppdateringar och små inblickar i mitt och andras liv. Jag tillbringar en hel del tid på Instagram och älskar andras insta-stories.

Berätta något om din syster Angelica som ingen vet! 

– Det är inte mycket man inte vet om Angelica, men något som man kanske inte vet är att hon hatar att ha hudlotion i sina handflator.

Känner du Blondinbella? 

– Ja, det gör jag.

 

Vill du uppnå hälsa och harmoni i vardagen? Varför inte prova vår kurs med ledande wellness-experten 

Annette Lefterow. Kursen är till för dig som vill lära dig mer om hur du kan uppnå hälsa och harmoni genom bl.a. wellness, meditation och yoga på egen hand. Klicka på bilden för mer info.

Foto: Getty Images/iStockphoto / EpicStockMedia

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + hudvård från Emma S. för bara 199 kr. Köp nu!