Rachel Brathen - Yoga girl - börjar blogga på amelia.se

Yogagirl, som hon är mest känd som, heter Rachel Brathen. Hon är en svensk tjej som bor på ön Aruba och har över 1 miljon följare i sociala medier. Nu börjar hon för första gången blogga på svenska, här på amelia.se:

 - Vad kommer din blogg att handla om?

 - Min blogg kommer att handla om mitt liv! Massor av resor världen över, yoga, hälsotips, inspiration och kärlek.

 - Varför började du med yoga?

 - Jag hade stora ryggproblem när jag var yngre. Yoga hjälpte mig läka kroppen, men har nu blivit en livsstil som håller mig lugn, balanserad och hälsosam. Kan inte leva utan det!

 - På vilket sätt är yoga en bra träning för kroppen? 

 - Yoga hjälper till att skapa en bra balans mellan styrka och smidighet. Vi behöver båda två i kroppen för att verkligen må bra. När du yogar kan du välja och göra din tid på mattan till helt din egen; du bestämmer om du vill ha ett tufft pass och svettas och jobba hårt, eller om du vill ta det lugnt, meditera och göra mjuka övningar. Bland det vikigaste yogan lär oss är att lyssna på kroppen och uppskatta allt den gör för oss.

 - Hur är det att bo på Aruba egentligen?

- Haha. Det är ok! Nej men så klart, det är ett paradis. Vita stränder, turkosblått hav… Det är helt fantastiskt. Jag är väldigt tacksam över att kunna leva på en sådan vacker plats.

 - Var i världen har du inte varit men verkligen vill åka till?

 - Himalaya! Tibet, känner mig sugen på att koppla bort från allt och vandra i berg ett tag. Kanske nästa år….

Från och med nu kan du följa Rachel här på amelia.se - här är hennes blogg

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!