Låt oss presentera amelias nya bloggare: Susanne Delastacia

Nu börjar frilansjournalisten och programledaren Susanne Delastacia blogga för amelia.se. För dem som inte känner till henne sen tidigare har hon jobbat med tv och radio på bland annat SVT, TV4 och SR. De senaste tre åren har hon även varit nyhetsankare på ekonomikanalen EFN. 

Från och med i dag kommer Susanne Delastacia att blogga på amelia.se:s plattform.

– Det är verkligen jätteroligt att komma till amelia-familjen!

Vi har gjort en liten intervju med Susanne för att du som läsare ska få lära känna henne bättre.

Foto: Privat

Hej Susanne, och välkommen till amelia.se!

–Tack!

Hur känns det att börja blogga på amelia.se?

– Det är verkligen jätteroligt att komma till amelia-familjen! Jag bubblar av tankar, åsikter och upptåg och hoppas att ni vill vara med på den resan, varje dag.

Vad kommer du att blogga om?

– Bloggen kommer att vara en tombola av inlägg om relationer, föräldraskap och eldiga debattinlägg, blandat med humor och vardagens måsten. Precis som livet faktiskt kan vara.

Vad får vi veta om dig som vi inte visste innan?

– Det mesta, skulle jag säga! De flesta känner igen mig från tv och min yrkesroll där. I min blogg lär du istället känna mig på ett mer personligt plan. Jag hoppas att det finns någonting för alla att känna igen sig i.

Hur privat kommer du att vara på bloggen?

– Jag stänger toalettdörren, där går gränsen i ett läsarförhållande. Annars kommer jag att exponera både barn och partner i mina inlägg. Utan att de förstår det förstås.

För dem som inte vet vem du är – kan du berätta lite om dig själv?

– Det var tänkt att jag skulle bli klassisk musiker, men jag bytte som tur var bana i 20-årsåldern och blev journalist och programledare. Jag är skofantast med Audrey Hepburn som stilikon, feminist, mamma och maskrosbarn. Tycker att det är viktigt att se det stora i det lilla och brinner för rättvisa i tillvaron.

 

Vi välkomnar Susanne Delastacia med öppna armar. Nyfiken på hennes blogg? Kika in här!

Vill du läsa mer? Gör som 22 000 andra och följ amelia på Facebook!