Foto: STEFAN@STEFANTELL.SE

Journalisten och kroppspositivisten Annika Leone börjar blogga på amelia

Vi är så glada att äntligen få presentera Annika Leone som ny bloggare på amelia.se. Annika har förmågan att på ett träffsäkert och äkta sätt beskriva varannan vecka-livet precis som det är. Allt med en smula befriande kroppsaktivism som får oss att tänka till.

Stort välkommen Annika, vad kommer vi att få läsa om i din blogg

– Mitt liv och mina tankar. Jag är en rätt ärlig person och bjuder på det mesta. Jag gillar att lyfta saker som känns tabu att prata om och jag är inte rädd för att tycka till om saker jag tycker känns fel eller känns orättvisas, säger Annika Leone.

Så hur kommer det sig att du vill blogga på amelia?

– Jag har alltid gillat det som amelia står för – typ som en schyst syster utan en massa pekpinnar. Dessutom har jag som skribent gjort några av mina absolut roligaste artiklar för just amelia.

Vilka blogginlägg brukar du få mest reaktioner på?

– När jag vågar vara ärlig – och att alla, oavsett vad man visar på sociala medier, inte lever ett perfekt liv utan problem och kriser.

Annika kommer närmast från mama.nu där hon har bloggat i flera år.

– Jag började blogga på mama.nu när jag var gravid och i november fyller min dotter sex år – så jag har bloggat där lika länge som jag haft henne. Det känns som att jag säger hejdå till en nära vän på något sätt… men samtidigt som jag säger hej till en ny vän!

In och följa Annikas blogg på amelia.se här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!