Här är vår nya singelbloggare!

Idag har det äntligen blivit dags för amelia.se att slå upp portarna till vår nya singelblogg, och vi kan nu stolt presentera vår utsedda bloggare, Anna Lidén! Läs intervjun med henne här!

Beskriv dig själv…

– Jag är en glad och sprallig person som gillar när det händer mycket saker runt omkring mig. Jag tycker om att träffa vänner, träna, laga mat och att få hänga med min hund, såklart!

Som person kan jag nog vara både busig och ganska vuxen av mig. Jag har alltid många projekt igång, och jag älskar att få träffa nya människor som man kan dela erfarenheter med.

Hur länge har du varit singel?

– I ungefär ett år nu, efter ett tre år långt förhållande.

Vad är det bästa och sämsta med singellivet?

– Det absolut bästa är ju friheten, att man inte behöver ta hänsyn till någon annan, utan bara få göra det man själv vill.

Det sämsta med singellivet är ju att man känner sig ensam ibland. Och att inte ha något att dela allt med.

Hur har ditt singelliv förändrats sedan du engagerade dig i Shake my world?

– Oj, det har exploderat kan man säga! Jag är mycket mer aktiv nu än vad jag var innan. Jag har kunnat träffa folk i samma situation som mig själv, som jag kan aktivera mig med. Och jag har träffat jättemånga vänner genom Shake My World, vänner som jag umgås med nästan dagligen. Det har varit jättepositivt!

Vad kommer vi att kunna få läsa i bloggen?

– Jag har tänkt skriva om min vardag, om saker som händer i mitt liv och om mina tankar och funderingar kring singellivet. Men även om Shake My World - det är ju en så stor del av mitt liv nu!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

6 nr av amelia + bäddset i fyra delar för bara 199 kr. Köp nu!